Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

 

Articole

Zugraveli pentru bucatarie

Zugraveli pentru bucatarie

Renovarea unei bucatarii presupune atentie sporita catre detalii pentru ca, se presupune ca aceasta este camera in care ne petrecem cea mai mare parte din timp. Astfel, este recomandat ajutorul unor mesteri zugravi in Bucuresti care sa va indrume in ceea ce priveste materialele si culorile potrivite pentru o bucatarie. Va prezentam mai jos cateva idei de zugraveli pentru bucatarie care sa va inspire pentru alegerile viitoare.

Culorile bucatariei
 

Fara doar si poate, alegerea culorilor pentru bucatarie reprezinta primul pas inrenovarea unei astfel de camere, fie ca vorbim de pereti, de faianta sau de gresie. Culorile pentru pereti ar trebui sa se potriveasca la fix cu cele ale mobilierului de bucatarie. Iata o provocare de care ar trebui sa tineti cont atunci cand va apucati de zugravit bucataria. Iasa ce spun specialistii in materie de renovari de locuinte:

 1. Culoarea galben ofera un aer vesel in bucatarie si se potriveste cu mobilier alb sau maro. Aveti grija insa, aceasta nu ar trebui sa fie o culoare dominanta.
 2. Tonurile de gri sunt nenumarate si potrivite pentru o bucatarie. In plus, electrocasnicele cu usi metalice se vor potrivi la fix cu gresia si faianta alese.
 3. Culoarea crem se potriveste atat cu gri deschis, dar si cu alb si permite jocul cu tonurile puternice pe alocuri.
 4. Galben deschis, roz pal si bleu se potrivesc unei bucatarii indraznete, in stilul anilor 60’.
 5. Puteti miza oricand pe culoarea alb pentru bucatarie, insa atentie, este o culoare pretentioasa, asa ca o puteti combina cu negru sau rosu, in anumite situatii.
   

Acestea sunt doar cateva dintre recomandarile pe care vi le poate face un zugrav in Bucuresti, insa, imaginatia nu are limite. Astfel ca, ar fi indicat sa puneti pe lista ideile pentru zugravirea unei bucatarii, sa puteti discuta cu unul dintre mesterii nostri.

Cum pregatim peretii si podeaua inainte de zugraveala?
 

Orice renovare de locuinta necesita cateva pregatiri, asa ca, acesta este si cazul bucatariei. Gresia si faianta ar trebuie date jos inainte de aplicarea finisajelor noi. Indreptarea peretilor este importanta si necesara dupa dezlipirea faiantei vechi pentru ca adezivul folosit va fi indepartat. Se trece la vopsirea tavanului si aplicarea amorsei pe perete inainte de montarea faiantei. In cazul aplicarii gresiei, podeaua trebuie pregatita inainte, iar micile denivelari ar trebui eliminate. Astfel veti avea garantia ca atat gresia si faianta sunt montate corespunzator, respectand cei mai importanti pasi, si anume, pregatirea peretilor si a podelei. Echipa noastra de zugravi din Bucuresti va poate oferi mai multe detalii despre zugravelile pentru bucatarie.

Daca baia si bucataria sunt pe lista dumneavoastra de reamenajare, va recomandam sa discutati cu faiantarul nostru din Bucuresti. Acesta are experienta necesara si va poate oferi serviciile de care aveti nevoie pentru a va bucura de o lucrare pe masura asteptarilor. Gresia si faianta se pot alege in functie de tendintele moderne, insa puteti tine cont si de sfaturile mesterului nostru. Cat despre timpul de executie pentru o asemenea lucrare, acesta nu ar trebui sa depaseasca in jur de 5 zile, in functie de dimensiunile baii si bucatariei.

Bucatariile cu marmura sunt extrem de elegante
 

Marmura este fara doar si poate un material foarte elegant, insa si pretentios. De aceea, marmura este potrivita mai degraba bucatariilor spatioase si luminoase, in locul celor mici si lipsite de lumina naturala din belsug. Ca si in cazul gresiei si faiantei, culorile neutre sunt preferate atunci cand se alege marmura pentru bucatarie. Astfel, puteti monta un mobilier pe masura, fara sa va fie frica de tonurile indraznete pe care le puteti adopta.

Poate fi mozaicul o variante pentru bucatarie?
 

Sigur ca da, mozaicul nu se demodeaza, din contra, va fi ales mereu de catre cei care vor o schimbare eleganta si rafinata pentru bucatarie. Partea buna este ca mozaicul vine in culori deja foarte bine combinate, oferind o relaxare din acest punct de vedere si posibilitatea de a alege mobilierul pe masura. In plus, nu este nevoie sa aplicati mozaic pe intreaga lungime a peretilor, ci puteti opta pentru cateva parti. In plus, in loc de gresie, puteti alege parchetul din lemn masiv pentru un confort sporit si un plus de eleganta.

De ce sa alegi mesterii nostru zugravi in Bucuresti

Este stiut faptul ca alegerea unui zugrav cu experienta poate fi dificila uneori, mai ales daca sunteti pretentios si aveti diferite planuri si idei in minte. Insa, din fericire, va puteti baza pe experienta echipei noastre de mesteri zugravi din Bucuresti, care va poate spune ce fel de zugraveli de bucatarie ar fi potrivite. Va puteti baza pe profesionalism, corectitudine si eficienta. Iata si cateva cifre interesante despre renovarile la romani:

 1. Cand vine vorba de renovarea unei locuinte, romanii reusesc sa faca acest lucru o data la 10 ani.
 2. In jur de 38% dintre romani, potrivit unui studiu citat de businessmagazin.ro, se gandesc sa zugraveasca inainte de alte modificari.
 3. Recompartimentarea locuintei este in atentia a 30% dintre romani.
 4. Dormitorul este pe primul loc cand vine vorba de renovare, urmat de baie si bucatarie.

Doriti mai multe detalii despre zugravelile de bucatarie? Va invitam sa contactati echipa noastra de zugravi din Bucuresti.