Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

 

Articole

Servicii de astupare a gaurilor din pereti

Servicii de astupare a gaurilor din pereti

Gaurile din pereti pot aparea indiferent daca este vorba de o locuinta recenta sau de una mai veche si au la baza o multitudine de cauze. O fisura in perete este la fel de inestetica, fie ca este vorba de un perete din zidarie, caramida sau gips-carton. Compania noastra de zugravi din Bucuresti ofera servicii profesionale de reparare a gaurilor din pereti, executa lucrari de zugraveala interioara si improspatarea zugravelii in spatiile de locuinta si birouri.

Afla, in continuare, care sunt serviciile de care poti beneficia de la echipa noastra de zugravi din Bucuresti, care sunt cauzele fisurilor din pereti si etapele de corectare a acestora. 

Cauzele aparitiei gaurilor in pereti

Fisurile din pereti pot aparea din mai multe motive, insa pentru fiecare exista o metoda de reparatie eficienta si rapida. Principalele cauze ale fisurilor sunt:

 • Cel mai adesea, fisurile apar ca rezultat al contractiei materialelor din care este realizat peretele, pe masura ce se usuca. Gaurile din pereti apar sub straturile de zugraveala, la nivelul gletului;
 • Fisurile apar si in cazul caselor si blocurilor noi din cauza tasarii terenului;
 • Gauri create de cuie sau manevrarea gresita a mobilierului;
 • Deteriorari realizate de mucegai si umiditate;
 • Daune create de rozatoare, de uzura zilnica sau de ancorele placilor de gips-carton.

Servicii de astupare a gaurilor din pereti in Bucuresti

Firma noastra dispune de zugravi din Bucuresti ce detin certificari si ofera servicii si lucrari de calitate. Astfel, pentru clientii nostri care se confrunta cu gauri sau fisuri in pereti putem oferi urmatoarele servicii:

 1. Reparatii ale peretilor din gips-carton;
 2. Corectarea si repararea fisurilor aparute in pereti de zidarie sau caramida;
 3. Repararea gaurilor aparute pe tavan;
 4. Indreptarea si repararea peretilor ce prezinta fisuri si denivelari;
 5. Servicii de zugraveala interioara si exterioara dupa corectarea fisurilor.

In plus, oferim consultanta in orice fel de serviciu si lucrare de zugraveala, reparatie si corectare a peretilor si tavanului. Suntem o companie care pune pret pe increderea clientilor si ofera in schimb servicii calitative, eficiente si rapide.

V-ati decis asupra montarii tapetului? Mesterii nostri va pot oferi serviciile necesare in acest sens, tinand cont de proiectele pe care le-ati creionat. Un asemenea proces poate fi efectuat de doi zugravi, iar totul incepe cu pregatirea peretilor. Acolo unde este cazul, acestia vor fi indreptati, iar gaurile vor fi astupate. Insa toate informatiile, inclusiv detalii despre preturi, puteti afla luand legatura cu noi, telefonic sau online.

Cum se repara gaurile din pereti, pas cu pas

Lucrarea de reparatie a fisurilor sau gaurilor din pereti necesita indemanare si atentie pentru ca rezultatul final sa fie de durata si calitate. Urmatoarele etape sunt necesare in reparatia gaurilor din pereti:

 1. Se curata peretele sau tavanul – Primul pas este curatarea completa a zonei din jurul gaurii din perete cu un spaclu. E necesara indepartarea materialelor pana la tencuiala, altfel e posibil ca fisura sa reapara dupa finalizare. Nu neglija acest aspect. Serviciile profesionale ale unor zugravi din Bucuresti te pot ajuta in acest caz;
 2. Etapa de chituire sau de umplere a gaurilor din pereti – Dupa curatare se repara fisura folosind chit acrilic sau ipsos. Aplicarea materialului de umplere se pregateste conform instructiunilor si se niveleaza pe suprafata peretelui, cu atentie. Apeleaza la sfaturile unui zugrav din Bucuresti, acesta iti va spune ce anume trebuie sa faci si te va ajuta in executia lucrarii;
 3. Pregatirea peretelui pentru gletuire – Dupa ce pasta de umplere s-a uscat, se poate continua cu aplicarea unei benzi speciale pe intreaga suprafata a gaurii. Rolul acestei benzi va fi de a arma si a crea aderenta pentru etapa urmatoare in care se aplica gletul;
 4. Aplicarea stratului de glet – Aceasta etapa poate fi dificila pentru persoanele neexperimentate si, de aceea, este indicat sa apelezi la ajutorul avizat al unui zugrav din Bucuresti. Aceste mici reparatii de corectare a fisurilor sau petelor de pe pereti pot parea simple insa, realizate fara pregatire, pot lasa defecte vizibile pe pereti. Dupa ce se aplica gletul, se foloseste un smirghel abraziv pentru netezire;
 5. Etapa de aplicare a amorsei – Dupa ce s-a aplicat si nivelat gletul, se poate aplica amorsa conform instructiunilor. Rolul acestui material este de a crea aderenta pentru vopsea si de a uniformiza stratul de vopsea;
 6. Aplicarea vopselei lavabile sau a varului – E important sa aplici vopseaua in aceeasi nuanta cu cea deja aplicata pe perete. O culoare nepotrivita poate compromite toata lucrarea. Daca nu esti sigur, apeleaza la sfaturile unui zugrav specialist. 

Care sunt preturile medii in Bucuresti pentru serviciul de reparatii ale gaurilor din perete?

Dupa ce ai depistat problemele peretilor si gravitatea fisurilor este important sa apelezi la ajutor specializat. Daca ai nevoie de reparatia unei fisuri in perete si doresti sa apelezi la ajutorul unui zugrav din Bucuresti, iata o lista cu preturile medii ale unei astfel de lucrari:

 • Pentru decopertat tencuiala, lavabil sau glet – 5-15 lei/mp;
 • Servicii de aplicare de glet pentru reparatii sau finisaj – 6-15 lei/mp;
 • Slefuire si uniformizare glet – 1-3 lei/mp;
 • Aplicare amorsa – 1-2 lei/mp;
 • Vopsea lavabila interior/exterior/colorata – 5-9 lei/mp.

Tinand cont de aceste preturi, este usor sa calculezi costul total al reparatiei gaurilor sau fisurilor din perete. Apeland la servicii profesionale, beneficiezi de consultanta specializata si de o executie calitativa si rapida a lucrarilor. 

Daca si tu doresti o lucrare de calitate de reparatie a gaurilor din perete, apeleaza cu incredere la zugravii nostri din Bucuresti. Nu ezita si contacteaza-ne!