Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

 

Articole

Cum se calculeaza pretul pentru zugraveli la scari de bloc

Cum se calculeaza pretul pentru zugraveli la scari de bloc

Sunt multi cei care se intreaba cat costa sa zugravesti o scara de bloc cu 4 etaje. Aici, te poate ajuta un mester zugrav in Bucuresti care se ocupa cu astfel de lucrari. Exista diverse aspecte care trebuie sa fie luate in considerare atunci cand se stabileste pretul pentru un zugravit de scara in bloc cu 4 etaje, de aceea, poti apela la specialistii nostri pentru detalii complete. 

Ce presupune zugraveala unei scari de bloc

Zugravitul unei scari de bloc se face periodic, in functie de dorintele locatarilor, dar si constatand ce fel de reparatii sunt necesare. Peretii deteriorati, balustradele care necesita o mana de vopsea sau subsolurile care au nevoie de renovare sunt cateva semne ca este cazul sa chemi o echipa de mesteri care sa se ocupe de zugraveala scarii de bloc cu 4 etaje, de exemplu. Pretul pentru o asemenea lucrare poate varia, in functie de reparatiile necesare, materialele folosite si manopera. Insa, inainte de toate, este important sa stii ce presupune zugraveala scarii de bloc:

 • Pereti curatati si reparati – Deterioarea peretilor necesita renovare, iar aceasta incepe cu decopertarea lor, astuparea gaurilor, chituire si gletuire.
 • Gletuire – Aceasta etapa are loc dupa repararea peretilor. Imediat ce se usuca, acestia sunt slefuiti si indreptati.
 • Amorsare – Solutia care pregateste peretii pentru vopsire se numeste amorsa. Specialistii zugravi recomanda amorsarea pentru o mai mare rezistenta a vopselei pe pereti.
 • Vopsire – Ultima etapa ce tine de renovarea peretilor este aplicarea vopselei. Scara de bloc va capata un nou aspect, iar rezultatele se vor vedea imediat.
 • Vopsire balustrade – Si balustradele scarii de bloc necesita reparatii si renovari. Imediat ce urmele de uzura sunt eliminate, se trece la vopsirea acestora.
 • Reparatii pentru subsol – Locatarii sunt cei care decid daca si subsolul are nevoie de reparatii. Aici, poate intra in discutie si dezinsectia inainte de renovare.

Pe langa costurile pentru materiale si manopera se adauga si pretul per metru patrat pentru zugravit de scara de bloc cu 4 etaje. Insa toate aceste detalii iti pot fi oferite de zugravii nostri din Bucuresti, daca intri in legatura cu noi.

Cand e necesar un zugravit de scara de bloc cu 4 etaje

Renovarile de locuinte se pot face in fiecare an, daca micile reparatii sunt necesare. Cand vine vorba de scarile de bloc, renovarile pot avea loc la un interval de timp mai lung, fie la 5 ani, fie la 10 ani. Insa, conteaza starea in care se afla imobilul, bugetul de reparatii si momentul potrivit pentru renovare. Cum nu exista reguli standard pentru zugravit de scara de bloc cu 4 etaje, locatarii sunt cei care trebuie sa cada de acord asupra modificarilor necesare. Daca si tu te intrebi cat costa sa zugravesti o scara de bloc cu 4 etaje, nu ezita sa stai de vorba cu mesterii nostri zugravi din Bucuresti

Aveti nevoie de un faiantar in Bucuresti? Va invitam sa descoperiti echipa noastra de mesteri si sa cereti informatii despre serviciile pe care le pot oferi. Baia si bucataria sunt inceperile care necesita anumite lucrari si care pot fi executate cu succes de zugravii nostri. Puteti afla procedurile implicate cat si costurile pe metru patrat, pentru a va face o idee despre intreaga lucrare. Contactati-ne pentru a afla detaliile care va intereseaza.

Materiale si pret pentru zugravit scara de bloc cu 4 etaje

Daca te intrebi cat costa sa zugravesti o scara de bloc cu 4 etaje, ar trebui sa discuti cu zugravii nostri in Bucuresti si sa afli si ce fel de materiale sunt necesare pentru aceasta lucrare. Ca sa iti faci o idee despre acestea, poti verifica lista de mai jos, mentionand ca sunt preturi estimative:

 1. Glet pe baza de ipsos – de la 30 lei la 150 lei
 2. Amorsa – de la 20 lei la 150 lei
 3. Chit de rosturi – de la 30 lei la 250 lei
 4. Vopsea alba – de la 30 lei la 250 lei, in functie de cantitate
 5. Folie de acoperire – de la 5 lei la 30 lei
 6. Banda alba – de la 10 lei la 40 lei
 7. Pensule – de la 4 lei la 50 lei
 8. Trafalet – de la 5 lei la 60 lei
 9. Rola abraziva – de la 3 lei la 40 lei

Pe langa aceste costuri orientative se mai adauga si cele de manopera, insa toate aceste detalii iti pot fi oferite daca stai de vorba cu noi. In plus, daca exista un buget anume pentru zugravitul unei scari de bloc cu 4 etaje, atunci va fi simplu de estimat toate costurile, fara a avea grija ca mai trebuie platit ceva extra.

De ce sa lucrezi cu echipa noastra

Zugravii nostri din Bucuresti au experienta in domeniul constructiilor si renovarilor, asa ca acestia iti pot oferi detalii despre cat costa sa zugravesti o scara de bloc cu 4 etaje, dar si informatii despre lucrari anterioare. Asa iti poti face o idee despre costuri, dar si despre indemanarea si aptitudinile mesterilor nostri. Clientii nostri se pot baza pe profesionalism, eficienta si pe rapiditate cand colaboreaza cu noi.

Daca vrei sa stii mai multe despre zugravit scara de bloc cu 4 etaje si pretcontacteaza-ne.