Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

 

Articole

Servicii de zugravit in sectorul 6

Servicii de zugravit in sectorul 6

Probabil fiecare dintre noi a fost nevoit macar o data in viata sa apeleze la servicii de zugravit. Fie ca e vorba de casuta personala, de improspatarea unei locuinte date in chirie sau de pregatirea unui spatiu comercial.

Am putea spune ca e elementul cel mai des intalnit intr-o renovare si cel care face schimbarea cea mai semnificativa la nivel estetic. De aceea e recomandat sa apelăm la sfatul unor meseriasi profesionisti cand vine vorba de servicii de zugravit in Bucuresti.

Serviciile de zugravit ofera diferite optiuni pentru zugraveli interioare sau zugraveli exterioare. Fie ca e vorba de renovarea sau doar improspatarea peretilor, acestea pot fi acoperite de un zugrav din sectorul 6 din echipa noastra din Bucuresti.

Servicii de zugravit

In functie de nevoile si bugetul personal al fiecarui client, sunt disponibile mai multe servicii de zugravit in Bucuresti:

 1. Zugravitul peretilor: Acesta este cel mai comun tip de zugraveli si poate include vopsirea peretilor externi si/sau interni ai unei proprietati;
 2. Zugravitul tavanelor: Tavanul este un element important al oricarei incaperi din punct de vedere vizual. Culoarea aleasa poate modifica perceptia asupra dimensiunilor incaperii respective. Acest serviciu poate include improspatarea culorii, schimbarea culorii si repararea fisurilor;
 3. Zugraveli exterioare: Acest serviciu se ocupa de fatadele cladirilor sau a altor elemente din exteriorul constructiei
 4. Zugravitul/Vopsitul artistic: Se refera la pictarea unor suprafete sau adaugarea unor texturi personalizate.

Fiecare tip de zugraveala, fie ca e vorba de zugraveli interioare sau zugraveli exterioare cuprinde si o etapa de pregatire a suprafetelor. Acest pas include curatarea si eliminarea texturii si culorii anterioare.

Cum sa alegi un zugrav bun in sectorul 6?

Fie ca esti din Drumul Taberei, Crangasi, Brancusi, Zona Ghencea, Militari, Regie sau Giulesti, e important sa urmezi anumiti pasi atunci cand cauti servicii de zugravit in Bucuresti, sector 6:

 • cere recomandari sau cauta referinte online;
 • alege un zugrav din sectorul 6 experimentat;
 • comunica toate asteptarile tale;
 • fa o analiza a costurilor finale;
 • verifica termenii contractului;
 • comunica constant cu zugravul.

Daca vrei sa fii sigur de alegerea ta si sa mergi pe mana unor meseriasi cu o experienta vasta, apeleaza cu incredere la serviciile noastre de zugravit din sectorul 6 Bucuresti.

Tipuri de zugraveli in Bucuresti

Exista mai multe servicii de zugravit in sectorul 6:

 • Zugraveli cu lavabila: avantajul principal e ca se pot curata usor si rapid fara sa fie nevoie de reaplicare dupa fiecare incident marunt
 • Zugraveli acrilice: sunt o alegere buna pentru zonele umede
 • Zugraveli cu ulei: se folosesc in general pentru lemn
 • Zugraveli cu vopsea decorativa: joaca un rol decorativ
 • Zugraveli cu vopsea alchidica: sunt recomandate pentru exterior.
 • Zugraveli cu vopsea epoxid: e o varianta mai costisitoare

Ce trebuie sa stii inainte sa zugravesti?

Inainte sa apelezi la serviciile unui zugrav profesionist din sectorul 6, e bine sa iei in considerare faptul ca incaperea care urmeaza sa fie zugravita trebuie sa fie eliberata pentru cateva zile, in functie de complexitatea lucrarii si tipul vopselelor folosite.

De asemenea, e recomandat ca mobila si alte obiecte de valoare din casa sa fie protejate si acoperite inainte de inceperea procesului de zugraveala interioara.

Cand vine vorba de zugraveala exteriora e crucial sa ascultati sfatul specialistilor in servicii de zugravit in sectorul 6, cu privire la conditiile meteo favorabile si nivelul de umiditate ideal pentru executarea lucrarilor.

Un alt sfat ar fi alegerea cu atentie a culorilor folosite. Si chiar testarea acestora pe o suprafata mica pentru a evita orice nemultumiri ulterioare.

Cat despre preturi, acestea difera in functie de anumiti factori: tipul vopselei, culoarea, suprafata si locatia.

– zugraveala cu vopsea alba (doua straturi) poate fi intre 5 si 7 lei/mp;
– daca optam pentru vopsea lavabila, costurile cresc usor pana la 8-16 lei/mp;
– astfel, pentru un apartament cu doua camere de dimensiune medie (in jur de 50 mp) vom scoate din buzunar intre 3.000 si 5.000 lei.

Pentru a obtine o oferta personalizata sau sfaturi in domeniul renovarilor, va sfatuim sa apelati la specialistii nostri care ofera servicii de zugravit in Bucuresti.