Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

 

Articole

Recomandari pentru finisaje interioare de calitate

Recomandari pentru finisaje interioare de calitate

Exista multe firme de constructii si de amenajari interioare care promit lucrari de calitate, cu finisaje exceptionale pentru locuinta dumneavoastra. Insa cati mesteri se tin de cuvant si cati clienti se declara multumiti la final de lucrare? Din pacate, nemultumirile  sunt destul de mari in acest domeniu si asta pentru ca, fie zugravii nu au inteles pe deplin ceea ce ar trebui sa execute, ori clientii nu au stiut ce vor si nu au explicat indeajuns de bine. Chiar si in aceste conditii, mizam pe experienta echipei noastre de zugravi din Bucuresti care va sta la dispozitie pentru finisaje interioare de calitate, indiferent de structura casei dumneavoastra.

Finisaje moderne pentru living

Divizia de finisaje interioare pentru living porneste de la gletuirea peretilor si termina cu decoratiunile de interior, in functie de dorintele clientului. Iata doar cativa pasi importanti pentru finisarea unei camere de zi:

 1. gletuirea, tencuiala si indreptarea peretilor sunt procese importante in finisarea unei camere;
 2. in functie de numarul de ferestre din camera, se trece la realizarea glafurilor;
 3. urmeaza parchetarea camerei cu modelul dorit de catre client;
 4. intrerupatoarele si prizele se pot instala dupa vopsirea sau tapetarea camerei. Pot fi instalate si inainte, cu conditia ca acestea sa fie acoperite.

Pe langa finisajele standard necesare amenajarii unei camere, clienti se pot gandi si la alte artificii, cum ar fi realizarea unui perete din piatra naturala, unde poate fi amplasat un semineu pe baza de bioetanol. Tot legal de decoratiunile si designul unei camere de zi, se poate realiza la cerere si un open bar cu elemente din lemn si sticla. Zugravii nostri din Bucuresti va pot oferi suportul necesar pentru finisajele interioare pe care le aveti in plan pentru locuinta dumneavoastra.

Este placarea cu rigips o solutie pentru locuinta?

Sigur ca da, exista multe idei de finisaje pe baza de placi de rigips care se pot monta foarte usor pe pereti si/sau tavan. Gips cartonul este adesea folosit pentru indreptarea peretilor, dar si pentru decoratiunile de interior si asta pentru ca acest material este foarte usor de manuit si modelat, lansand loc creativitatii in materie de design interior. Placile de rigips variaza in functie de utilitatea lor, iar un zugrav cu experienta va poate spune care sunt cele mai potrivite placi pentru finisajele de interior. 

Va mentionam ca ne puteti contacta daca sunteti interesat de un montaj de tapet in camera de zi sau dormitor. Zugravii nostri va stau la dispozitie cu acest tip de serviciu pentru locuinta dumneavoastra, asigurandu-va ca vor respecta proiectele prezentate. Asadar, ne puteti suna sau intra in legatura cu noi folosind formularul nostru online. Astfel veti putea descoperi si preturile pentru o asemenea lucrare, asa ca, nu ezitati sa luati legatura cu noi oricand doriti.

Ce alte finisaje interioare pot fi executate?

Finisajele interioare nu se limiteaza doar la gletuirea peretilor, la tapetare si montare de placi de rigips. Urmatoarele tipuri de finisaje interioare sunt pe lista echipei noastre de zugravi din Bucuresti:

 • Montarea de parchet, faianta, gresie, usi si ferestre din termopan si nu numai.
 • Montarea de scafe din rigips, montarea spoturilor.
 • Montarea instalatiilor electrice, sanitare si termice pentru orice fel de locuinta.
 • Montarea tamplariei de tip PVC si/sau aluminiu.
 • Montaje tablouri electrice pentru locuinta, executari impamantari.
 • Montaje termosistem, hidroizolatii.

Indiferent de proiectul pe care il aveti creionat pentru casa dumneavoastra, este bine sa aveti in vedere recomandarile si suportul complet ce pot fi oferite de o echipa profesionista in domeniu. Realizarea finisajelor interioare moderne si rezistente presupune atat mana de lucru cat si materiale de calitate pentru care ar trebui sa alocati atat timp cat si investitii.

Cand pot fi incepute finisajele interioare?

Este foarte important sa tineti cont de pasii de urmat pentru realizarea finisajelor de interior. De exemplu, este necesar si recomandat ca instalatiile electrice, termice si sanitare sa fie executate inainte de finisarea peretilor. Urmeaza aplicarea gresiei, a faiantei si a parchetului, in functie de cerintele clientului. In mod normal, vopsirea si/sau aplicarea tapetului sau a rigipsului se poate face dupa instalarea prizelor si intrerupatoarelor, urmand ca acestea sa fie acoperite banda adeziva de hartie.

Lucrari de constructii in Romania – cifre si statistici

Institutul National de Statistica ofera periodic informatii si rapoarte din diverse domenii, unde sectorul constructiilor nu face exceptie. Va invitam sa aflati cateva informatii interesante despre constructiile ridicate si inregistrate in decembrie 2019, in comparatie cu luna noiembrie a anului 2018:

 • au fost realizate peste 134 cladire rezidentiale in decembrie 2019, in comparatie cu 111 inregistrate in noiembrie 2018;
 • 102 cladiri nerezidentiale au fost ridicate in decembrie 2019, cu 77 mai putine ca in 2018, luna noiembrie;
 • ca serie bruta, volumul lucrarilor de constructii a crescut cu aproximativ 24,8% in decembrie 2019, in comparatie cu decembrie 2018;
 • ca serie bruta, volumul lucrarilor de constructii in 2019 a crescut cu 27.6% fata de anul 2018.

Cei care sunt interesati de realizarea unor finisaje interioare de calitate sunt invitati sa contacteze echipa noastra de zugravi din Bucuresti.