Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

 

Articole

Recomandari pentru finisaje interioare de calitate

Recomandari pentru finisaje interioare de calitate

Finisajele interioare pot varia în functie de stilul, preferintele și nevoile individuale ale fiecaruia. Ele sunt esentiale in a crea un mediu placut, estetic și functional in casa dumneavoastra. Echipa noastra de zugravi din Bucuresti detine cunostintele si experienta necesare in domeniul finisajelor interioare si va asigura ca rezultatele vor fi de o calitate superioara.

Finisaje moderne pentru living

Divizia de finisaje interioare pentru living porneste de la gletuirea peretilor si termina cu decoratiunile de interior, in functie de dorintele clientului. Iata doar cativa pasi importanti pentru finisarea unei camere de zi:

 1. gletuirea, tencuiala si indreptarea peretilor sunt procese importante in finisarea unei camere;
 2. in functie de numarul de ferestre din camera, se trece la realizarea glafurilor;
 3. urmeaza parchetarea camerei cu modelul dorit de catre client;
 4. intrerupatoarele si prizele se pot instala dupa vopsirea sau tapetarea camerei. Pot fi instalate si inainte, cu conditia ca acestea sa fie acoperite.

Pe langa finisajele standard necesare amenajarii unei camere, clienti se pot gandi si la alte artificii, cum ar fi realizarea unui perete din piatra naturala, unde poate fi amplasat un semineu pe baza de bioetanol. Tot legal de decoratiunile si designul unei camere de zi, se poate realiza la cerere si un open bar cu elemente din lemn si sticla. Zugravii nostri din Bucuresti va pot oferi suportul necesar pentru finisajele interioare pe care le aveti in plan pentru locuinta dumneavoastra.

Este placarea cu rigips o solutie pentru locuinta?

Sigur ca da, exista multe idei de finisaje pe baza de placi de rigips care se pot monta foarte usor pe pereti si/sau tavan. Gips cartonul este adesea folosit pentru indreptarea peretilor, dar si pentru decoratiunile de interior si asta pentru ca acest material este foarte usor de manuit si modelat, lansand loc creativitatii in materie de design interior. Placile de rigips variaza in functie de utilitatea lor, iar un zugrav cu experienta va poate spune care sunt cele mai potrivite placi pentru finisajele de interior. 

Va mentionam ca ne puteti contacta daca sunteti interesat de un montaj de tapet in camera de zi sau dormitor. Zugravii nostri va stau la dispozitie cu acest tip de serviciu pentru locuinta dumneavoastra, asigurandu-va ca vor respecta proiectele prezentate. Asadar, ne puteti suna sau intra in legatura cu noi folosind formularul nostru online. Astfel veti putea descoperi si preturile pentru o asemenea lucrare, asa ca, nu ezitati sa luati legatura cu noi oricand doriti.

Finisaje de calitate pentru peretii interiori

Finisarea peretilor interiori schimba semnificativ aspectul final al acestora, in special atunci cand este efectuata cum trebuie.

Unul dintre sfaturile mesterilor nostri zugravi din Bucuresti este utilizarea unui glet de calitate superioara, in special in cazul in care peretii sunt bine iluminati sau expusi spre lumina. Astfel, scade si riscul aparitiilor petelor pe zugraveala peretilor.

Utilizarea gletului pentru finisarea peretilor interiori ofera numeroase avantaje, printre care cel mai important il reprezinta realizarea unor suprafete netede si uniforme. Acest lucru nu se aplica doar la peretii noi, ci si la repararea sau reconditionarea peretilor vechi.

Un produs de calitate inseamna ca este si mai usor de folosit, nu necesita si alte unelte suplimentare. Astfel, gleturile pentru finisarea peretilor interiori reprezinta o solutie accesibila pentru obtinerea unui finisaj profesional.

Echipa noastra de zugravi din Bucuresti va poate sfatui la alegerea produselor de calitate pentru finisaje interioare exceptionale.

Finisaje interioare din lemn

Finisajele interioare din lemn pot fi o idee excelenta pentru a adauga un aspect natural in interiorul casei dumneavoastre.

Pentru rezultate de calitate, va recomandam sa contactati echipa noastra de zugravi din Bucuresti, care va vor ajuta la procesul de pregatire a suprafetei. Lemnul trebuie sa aiba o baza neta si uniforma pentru finisajul ulterior. Mesterii vor aplica lac sau vopsea pe suprafata lemnului, pentru a avea aspectul final pe care vi l-ati propus. Daca aveti finisaje din lemn care trebuie restaurate, un zugrav se va implica in refacerea lor si poate aplica si tratamente speciale pentru a proteja suprafetele. De asemenea, el va poate ajuta si cu sfaturi sau consiliere in alegerea materialelor si tipului de lemn potrivit dorintelor dumneavoastra.

Cele mai populare finisaje interioare din lemn sunt cele din stejar, pin, cires sau artar.

Finisaje interioare din piatra

Finisajele interioare din piatra capata din ce in ce mai multa popularitate in designul interior. Utilizarea pietrei confera un aspect durabil, confortabil și natural intr-un apartament sau casa.

In cazul in care se utilizează piatra naturala si este necesara o pregatire sau tratament special al suprafetei, cum ar fi curatarea, sigilarea sau lustruirea, mesterii nostri zugravi din Bucuresti va pot ajuta.

Piatra poate fi folosită la finisarea peretilor interiori, oferind un aspect unic, in special in zone precum bucataria. Aceasta poate fi aplicata pe intreaga suprafata sau doar pe anumite zone, cum ar fi un panou decorativ. Este important totusi ca materialul ales trebuie sa fie rezistent la socuri termice, fisurare sau spargere.

Un avantaj al acestor finisaje il reprezinta durabilitatea, piatra fiind mult mai rezistenta ca alte materiale. Exista mai multe tipuri de finisaje din piatra, asa ca trebuie acordata o mare atentie cand sunt alese. De exemplu, unele nu pot fi tratate cu substante speciale pentru a le oferi o rezistenta mai mare in timp.

Ce alte finisaje interioare pot fi executate?

Finisajele interioare nu se limiteaza doar la gletuirea peretilor, la tapetare si montare de placi de rigips. Urmatoarele tipuri de finisaje interioare sunt pe lista echipei noastre de zugravi din Bucuresti:

 • Montarea de parchet, faianta, gresie, usi si ferestre din termopan si nu numai.
 • Montarea de scafe din rigips, montarea spoturilor.
 • Montarea instalatiilor electrice, sanitare si termice pentru orice fel de locuinta.
 • Montarea tamplariei de tip PVC si/sau aluminiu.
 • Montaje tablouri electrice pentru locuinta, executari impamantari.
 • Montaje termosistem, hidroizolatii.

Indiferent de proiectul pe care il aveti creionat pentru casa dumneavoastra, este bine sa aveti in vedere recomandarile si suportul complet ce pot fi oferite de o echipa profesionista in domeniu. Realizarea finisajelor interioare moderne si rezistente presupune atat mana de lucru cat si materiale de calitate pentru care ar trebui sa alocati atat timp cat si investitii.

Cand pot fi incepute finisajele interioare?

Este foarte important sa tineti cont de pasii de urmat pentru realizarea finisajelor de interior. De exemplu, este necesar si recomandat ca instalatiile electrice, termice si sanitare sa fie executate inainte de finisarea peretilor. Urmeaza aplicarea gresiei, a faiantei si a parchetului, in functie de cerintele clientului. In mod normal, vopsirea si/sau aplicarea tapetului sau a rigipsului se poate face dupa instalarea prizelor si intrerupatoarelor, urmand ca acestea sa fie acoperite banda adeziva de hartie.

Lucrari de constructii in Romania – cifre si statistici

Institutul National de Statistica ofera periodic informatii si rapoarte din diverse domenii, unde sectorul constructiilor nu face exceptie. Va invitam sa aflati cateva informatii interesante despre constructiile ridicate si inregistrate in februarie 2023:

 • In februarie 2023, lucrarile de constructii au crescut cu 34,2% in comparatie cu luna precenta;
 • In februarie 2023, lucrarile de constructii au crescut cu 10,5% in comparatie cu februarie 2022;
 • Lucrarile la cladirile nerezidentiale au crescut cu 40,4% in luna februarie 2023 fata de ianuarie;
 • Lucrarile la cladirile rezidentiale au inregistrat o crestere de 25,6% in luna februarie 2023 fata de luna precedenta.

Cei care sunt interesati de realizarea unor finisaje interioare de calitate sunt invitati sa contacteze echipa noastra de zugravi din Bucuresti.