Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

 

Articole

Cum te putem ajuta la realizarea amenajarilor interioare

Cum te putem ajuta la realizarea amenajarilor interioare

Ai achizitionat un apartament nou sau o casa si doresti sa realizezi o amenajare interioara care sa reprezinte personalitatea ta? Echipa noastra de mesteri si zugravi din Bucuresti te ajuta cu servicii profesionale si competente de amenajari interioare

Vei putea afla mai multe detalii despre ce tip de amenajare interioara sa alegi pentru casa, ce servicii implica o astfel de lucrare pentru un apartament sau o casa si care sunt preturile medii pentru amenajarea unui apartament sau casa.

Ce tip de amenajari interioare sa alegi pentru casa ta?

Inainte de a alege tipul amenajarilor interioare, este important sa realizezi un plan, sa stabilesti bugetul pentru proiectul de amenajare interioara sau reamenajare si sa stii exact ce iti doresti de la aceste lucrari. In functie de buget, trebuie sa stabilesti in care elemente doresti sa investesti mai mult, fie ca e vorba de finisaje de calitate sau piese de mobilier unice. 

Echipa noastra de consultanti, mesteri si zugravi din Bucuresti, specializati in amenajarea si decoratiunile interioare, te poate ajuta sa alegi parchetul, tapetul de pe perete, ceramica, usile sau obiectele de mobilier. 

Iata care sunt ideile propuse de noi, in functie de bugetul disponibil:

  • Amenajare interioara simpla – In aceasta categorie ne referim la un design cat mai personalizat, adaptat nevoilor tale si ale familiei. Avem in calcul un buget economic si care pune pret pe calitatea materialelor. Amenajarile interioare din aceasta categorie presupun lucrari de zugraveala interioara efectuate cu profesionalism, montarea de parchet laminat, ceramic, cu design simplu pentru bucatarii si bai. In ceea ce priveste mobilierul, se poate opta pentru corpuri realizate din PAL ce poate fi combinat cu MDF vopsit pentru anumite zone umede din casa. Un decor simplu inseamna calitate si comfort;
  • Amenajare interioara cu stil – O amenajare interioara cu stil presupune variante putin mai costisitoare, dar durabile. Impreuna cu mesterul sau zugravul din Bucuresti poti alege un parchet triplustratificat si un model de tapet elegant pentru perete. Decorarea peretilor se poate face atat prin montare de tapet, cat si cu pictura murala. In ceea ce priveste mobilierul se poate opta pentru mobila pe comanda cu elemente din sticla, metal sau oglinda. Acest stil se defineste prin bun-gust, calitate si unicitate;
  • Amenajare interioara high-end – Aceasta categorie se adreseaza celor cu un buget mai mare. De obicei, presupune materiale de calitate si obiecte de mobilier realizate de catre producatori de renume din tari precum Germania sau Italia. Un zugrav din Bucuresti te poate ajuta cu executia unui tavan ce ascunde corpuri de iluminat pentru un efect optic desavarsit. Finisajele pot include piatra naturala, lemn masiv, catifea sau panouri de sticla cu insertii metalice. 

Ce implica amenajarea interioara intr-un apartament sau o casa veche?

Daca doresti sa realizezi lucrari de amenajari interioare la un apartament dintr-un bloc vechi sau la o casa veche, sunt mai multe lucrari ce trebuie realizate. Iata de ce servicii ai nevoie pentru o astfel de lucrare:

  1. Modificari ale peretilor – Intr-un apartament vechi sunt necesare de cele mai multe ori de lucrari cum sunt repararea gaurilor din pereti, indreptarea peretilor si a tavanului sau repararea diverselor pete sau defecte ale peretilor;
  2. Inlocuirea instalatiilor – Este important pentru siguranta celor care vor locui in respectiva locuinta sa se inlocuiasca instalatiile electrice, termice si sanitare. Aceste inlocuiri pot necesita si alte reparatii ale peretilor daca e nevoie de modificarea traseelor electrice, de spart si tras tevi sau de facut alte modificari;
  3. Inlocuirea finisajelor – Aceste modificari presupun mai intai indepartarea decorului vechi, fie ca e vorba de o zugraveala sau un tapet vechi, si apoi executia unei lucrari noi. Aceasta lucrare poate presupune costuri aditionale pentru materiale de constructie, amorsa, glet, chit etc. 

O reamenajare de locuinta poate implica montajul tapetului. Din punct de vedere vizual, orice camera se poate schimba si capata un aer cu totul diferit. Cu ajutorul mesterilor nostri va puteti duce planurile la bun sfarsit pentru ca tinem cont de proiectele pe care le aveti. De aceea, va invitam sa intrati in legatura cu noi si decoperiti serviciile noastre si preturile aferente. Contactati-ne chiar astazi pentru o oferta personalizata.

Preturi medii pentru amenajarile interioare

In functie de tipul de amenjare interioara, de lucrarile de reparatii si montaj, de corpurile de mobilier si de iluminat alese, pretul mediu al amenajarilor interioare poate sa creasca. Preturile medii (calculate in euro) pentru amenajarile interioare, in ceea ce priveste lucrarile de finisaj ale apartamentului, fara corpurile de mobilier si iluminat, pot varia astfel:

Tipul apartamentuluiDesign simpluDesign cu stilDesign High-End
Apartament cu 2 camere4000 – 60007000 – 8000 Incepand de la 15000 
Apartament cu 3 camere5000 – 70009000 – 12000 Incepand de la 20000 
Apartament cu 4 camere6000 – 9000 11000 – 15000 Incepand de la 25000 

Cat dureaza, in medie, lucrarile de amenajari interioare?

Luand in calcul informatiile oferite de companiile de zugravi profesionisti din Bucuresti, putem estima ca timpul necesar pentru lucrarile de amenajari interioare variaza astfel:

  • Lucrarile de reparatii si finisaje interioare pentru o casa de 200 mp pot sa dureze intre 2 si 8 saptamani, in functie de complexitatea proiectului;
  • Pregatirea suprafetelor pentru zugraveala interioara / exterioaramontarea tapetului si a faiantei / gresiei poate sa dureze intre 15 – 20 de zile;
  • Montarea decoratiunilor si a mobilierului poate sa dureze pana la 30 de zile in functie de dimensiunea mobilei si de complexitatea obiectelor de iluminat si de decor.

Daca si tu doresti sa beneficiezi de lucrari de amenajari interioare, echipa noastra de proiectanti, consultanti si zugravi din Bucuresti te poate ajuta cu servicii de calitate la preturi accesibile. Nu ezita si contacteaza-ne acum!