Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

 

Articole

Servicii de zugravit in sectorul 3

Servicii de zugravit in sectorul 3

Daca aveti nevoie de un zugrav in Bucuresti in sectorul 3, puteti apela cu incredere la echipa noastra de mesteri. Renovarea apartamentelor sau caselor, cu montare de gresie, faianta si parchet, zugravirea scarilor de bloc si a subsolurilor se numara printre serviciile pe care le oferim. Descopera in randurile urmatoare cateva detalii cu privire la solutiile de modernizare a locuinte, cu mentiunea ca puteti intra in legatura cu un zugrav in sectorul 3, accesand site-ul nostru.

Servicii de reparare a peretilor si tavanului

Probabil unul dintre cele mai importante aspecte ce tin de renovarea casei este repararea peretilor, dar si a tavanului.  Un zugrav in sectorul 3 poate face verificarile initiale, ca mai apoi sa stabileasca pasii reparatiilor de facut in casa. Iata in linii mari, ce presupune acest tip de interventie:

  • Se astupa gaurile din pereti, cu materiale adezive.
  • Se trece la nivelarea tavanului, nu inainte de a monta sistemul electric, daca face parte din planul de renovare.
  • Urmeaza ca peretii sa fie nivelati cu glet fin pe baza de ipsos.
  • Finisarea lor se face cu ajutorul unui smirghel de duritate mare, urmat de unul cu duritate mai mica.
  • In functie de proiect, se trece la vopsirea peretilor sau tapetarea lor.
  • Se poate monta si un tavan fals, din placi de rigips, in functie de designul ales. Aici se pot pune si leduri cu consum mic de electricitate.

Odata reparati peretii si tavanul, se trece la celelalte finisaje cerute de client.  Un zugrav in Bucuresti in sectorul 3 va poate spune ce fel de materiale sunt necesare si care sunt costurile manoperei.

Servicii de montare de gresie si faianta in sectorul 3

Daca planuiti sa schimbati gresia si faianta din baie si bucatarie, este important de stiut ca trebuie demontata cea veche. Evident, acest serviciu este contracost. Revenind la gresie si faianta, acestea pot fi montate de un zugrav in sectorul 3, in doar cateva ore, daca placile sunt de mari dimensiuni. De asemenea, la timpul petrecut pentru montarea gresiei si faiantei va conta si dimensiunea camerelor respective.

Zugraveli in 3D

Daca va doriti o zugraveala diferita de cele clasice, poate ar trebui sa va indreptati atentia catre zugravelile 3D. Un zugrav in Bucuresti in sectorul 3 are experienta in acest tip de renovare si va poate creiona modelul 3D dorit, tinand cont de ideile dumneavoastra. Vopselurile speciale precum si ustensilele necesare pentru acest tip de zugraveala vor ajuta la realizarea unei zugraveli 3D deosebite, cu un vizual aparte. Asadar, daca va intereseaza o renovare de acest gen, puteti intra in legatura cu un zugrav in sectorul 3.

Faiantarul nostru din Bucuresti va poate amenaja baia si bucataria conform proiectelor pe care le-ati pus pe hartie. Materialele folosite, timpul de lucru, manopera si dimensiunile incaperilor care necesita renovare sunt cele mai importante aspecte care se iau in calcul pentru stabilirea preturilor acestor servicii. Insa pentru toate detaliile care va intereseaza, va sugeram sa intrati in legatura cu noi si sa descoperiti serviciile oferite.

Montarea glafurilor la geamuri

Glafurile sunt de doua feluri: interioare si exterioare. In cazul celor interioare, acestea ar trebui sa fie confectionate din acelasi material ca fereastra respectiv PVC, lemn stratificat sau aluminiu. Cea mai usoara lipire a glafurilor este aceea in care se foloseste siliconul, daca materialul din care sunt fabricate permite acest lucru.

Montarea este destul de facila si se incepe cu taierea glafului la dimensiunile potrivite. Este important insa, in cazul glafurilor exterioare, sa se tina cont de unghiul de inclinatie, respectiv panta de scurgere a apei de ploaie. Iar daca se foloseste  spuma poliuretanica pentru lipirea glafului, un zugrav in Bucuresti in sectorul 3 va folosi greutati pentru o mai buna lipire, urmand sa elimine excesul de adeziv.

Daca aveti nevoie de un mester pentru montarea tapetului sau a faiantei, va putem ajuta in cel mai scurt timp.

Cum se face renovarea la romani – Date statistice interesante

Potrivit unui studiu recent, in jur de 75% dintre romani au planificat o renovare de locuinta pentru urmatoarele 12 luni. Iata si alte date statistice care v-ar putea interesa:

  • 35% dintre romani prefera sa angajeze o echipa de zugravi pentru renovarea unui apartament.
  • In schimb, 59% dintre romani apeleaza mai degraba la cunostinte, conform informatiilor oferite de studiu.
  • In jur de 75% dintre romanii intervievati au declarat ca s-au ocupat de amenajarea casei in ultimul an.

Daca vreti sa beneficiati de serviciile unui zugrav in Bucuresti in sectorul 3, va invitam sa contactati echipa noastra de mesteri. Va veti putea duce planurile de amenajare la bun sfarsit, mizand pe experienta zugravilor nostri.