Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

 

Articole

Servicii de amenajare a bucatariilor

Servicii de amenajare a bucatariilor

Daca amenajarea bucatariei este in planul dumneavoastra de renovare a locuintei, puteti apela la zugravii nostri din Bucuresti. Echipa noastra de mesteri va poate indruma catre cele mai interesante proiecte si totodata sfatui cu privire la materialele necesare pentru o asemenea renovare de interior. Astfel, puteti colabora cu faiantarul nostru in Bucuresti si cere informatii despre preturile unei lucrari de acest gen.

Ce modificari puteti aduce unei bucatarii?

Se spune ca bucataria este locul unde se petrece destul de mult timp in familie. Asa ca, de ce sa nu ii aduceti un aer proaspat? O amenajare de bucatarie poate incepe cu inlocuirea gresiei si faiantei, in tendintele actuale. Iata cativa pasi in acest sens:

  • In functie de structura cladirii, noua faianta si gresie pot fi suprapuse peste cea existenta, evident, cu adezivul potrivit.
  • Se recomanda inlocurea instalatiilor sanitare, mai ales daca acestea au mai mult de 10 ani.
  • Din cauza umiditatii si a aburului de la gatit, tavanul se deterioreaza. Insa, acesta poate fi curatat de vopseaua veche, urmand apoi sa se adauge un nou strat pe baza de apa si cu uscare rapida.
  • Si mobilierul de bucatarie poate fi inlocuit, insa acest lucru se poate face la final de amenajare a bucatariei.

Cu ajutorul faiantarului nostru in Bucuresti puteti alege modele dorite pentru bucatarie. Trebuie mentionat ca asemenea zugraveli interioare, respectiv repararea tavanului, inlocuirea gresiei si faiantei, pot dura cateva zile sau chiar doua saptamani, in functie de spatiu, mana de lucru si tirmp de executie. Mai multe despre amenajari de bucatarii puteti afla de la zugravii nostri in Bucuresti.

Revovarea peretilor in bucatarie

Bucatariile moderne nu mai sunt renovate cu faianta de jos pana sus. Astfel, se recomanda montarea acesteia pana la jumatatea peretelui respectiv, urmand sa se lase peretii liberi si curati. Cu toate acestea insa, exista riscul ca aburii de mancare si umiditatea sa se depuna pe pereti, lucru care se va vedea in timp in deteriorarea acestora. Inainte de montarea faiantei se vor curata peretii de vopseaua veche, se vor indrepta, se vor astupa gaurile, ca mai apoi sa se foloseasca un nou strat de tencuiala. Mai mult, un zugrav in Bucuresti va poate recomanda vopsea speciala pentru bucatarii, pe baza de apa, fara miros si care sa va ajute sa curatati peretii cu usurinta.

Asadar, daca va intereseaza servicii de zugravit in Bucuresti si mai exact o amenajare de bucatarie, va invitam sa luati legatura cu mesterii nostri. Acestia va pot face recomandarile optime si vor tine cont si de tendintele in amenajari de bucatarii.

Gresie sau pardoseala? Ce puteti alege pentru bucatarie?

De cele mai multe ori, suprafata de mers in bucatarie se deterioreaza mai repede ca aceea din restul locuintei. Gresia, chiar daca este rezistenta, se poate ciobi pe alocuri si de asemenea, este destul de rece. Tocmai din aceste motive puteti lua in calcul inlocuirea acesteia cu pardoseala si izolare termica si fonica totodata. Chiar daca preturile sunt un pic piperate, investitia este una pe termen lung pentru ca astfel veti putea reduce consumul de caldura si energie.

Cum renoveaza romanii si la cat timp?

Statisticile arata ca romanii tind sa iti renoveze locuinta proprie o data la 10 ani. Pe de alta parte, altii prefera zugraveli interioare, asa cum sunt si amenajarile de bucatarii, o data la 3 ani. Iata si alte date statistice:

  • 23% dintre respondenti prefera schimbarea gresiei, faiantei si a parchetului pentru a reimprospata locuinta din punct de vedere vizual.
  • Pe primul loc la reamenajare se afla dormitorul, in jur de 38% dintre cei intervievati alegand aceasta incapere.

Va intereseaza o amenajare de bucatarie? Puteti contacta zugravii nostri din Bucuresti pentru o evaluare si informatii despre serviciile de zugravit oferite.