Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

 

Articole

Servicii de montare a parchetului

Servicii de montare a parchetului

Echipa noastra de zugravi din Bucuresti ofera atat doar servicii profesionale de vopsire si renovare, cat si expertiza in montarea parchetului, asigurandu-va astfel ca puteti beneficia de o solutie completa pentru transformarea locuintei dumneavoastra. Acestia se ocupa cu pregatirea suprafetei, taierea si montarea placilor de parchet, slefuire si finisare, precum si reparatii si inlocuiri pentru restabilirea aspectului si functionalitatii parchetului.

Pregatirea si pasii de lucru

Cel mai important lucru la montarea parchetului este suprafata respectiva, care trebuie sa fie plana, rigida, fara denivelari sau crapaturi. Un alt lucru important de retinut este faptul ca parchetul laminat trebuie sa stea 48 ore in pachete nedesfacute la temperatura camerei.

Placile de parchet trebuie sa fie montate intotdeauna pe lungime, in directia sursei de lumina.Pentru a preveni eventualele probleme cauzate de dilatare, se lasă un spatiu de dilatație de 10-15 mm între perete și marginea lamelei de parchet. Zugravii nostri din Bucuresti sunt pregatiti sa va ajute in acest proces.

Placile de parchet se imbina prin introducerea unei parti intr-un sant si apoi se fixeaza prin lovire. Se taie si se ajusteaza ultima placa din primul rand, iar montarea celui de-al doilea rand incepe cu placa ramasa din primul rand.

Ultimul pas la instalare este montarea plintelor parchetului la perete. Plintele au rolul de a acoperi rostul de dilatare si de a masca cablurile sau firele vizibile. Alegerea corecta a plintei este un aspect esential pentru finalizarea instalarii parchetului.

Va rugam sa ne contactati pentru a afla mai multe detalii despre aceste proceduri, inclusiv pretul pentru montarea parchetului laminat, in functie de cazul dumneavoastra specific. De asemenea, va putem oferi si consultanta in vederea montarii de faianta.

Cazuri speciale la montat parchetul

Mesterii nostri zugravi din Bucuresti au experienta in a monta parchet chiar si in zonele care prezinta dificultati. Acestia acorda o atentie deosebita montarii parchetului in jurul tevilor de instalatii, unde trebuie efectuat un anumit procedeu pentru a realiza decupajul necesar placilor. O alta zona dificila este si pragul usilor, unde trebuie taiata placa de parchet lasand un spatiu pentru dilatatie.

In timp ce se monteaza parchetul, este important sa fie luate in considerare si finisajele existente sau cele care vor fi aplicate ulterior.

In cazul montarii parchetului peste un sistem de incalzire in pardoseala, se utilizeaza o folie pentru parchet PEE perforata, pentru a permite trecerea caldurii mai usor. Ne puteti contacta daca doriti sa aflati care este pretul pentru montarea de parchet peste un astfel de sistem de incalzire prin pardoseala.

Ne puteti contacta oricand si pentru informatii cu privire la ofertele noastre, intrucat oferim si servicii in regim de urgenta.

Avantajele montarii parchetului laminat

Parchetul laminat are mai multe avantaje. Zugravii nostri din Bucuresti le considera pe urmatoarele cel mai importante:

 • durabilitatea;
 • instalarea usoara;
 • rezistenta la decolorare;
 • o gama variata de modele;
 • pretul de montaj al parchetului laminat este unul foarte accesibil.

La final, iata cateva rezultate ale unui sondaj oferite de Reveal Marketing Research in 2022 despre renovarea apartamentelor romanilor:

 • 53% din participantii la studiu isi doresc sa isi renoveze locuinta;
 • 16% din acestia si-ar dori sa isi construiasca propria casa;
 • 86% din respondeti si-ar dori sa zugraveasca din nou locuinta;
 • 58% din participanti au sustinut ca tin cont de sfaturile specialistilor atunci cand isi renoveaza locuinta.

  Daca doriti sa aflati mai multe despre serviciile noastre de zugravit in Bucuresti, precum si informatii despre montarea si pretul montarii de parchet, nu ezistati sa ne contactati.