Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

 

Articole

Zugravi in Galati

Zugravi in Galati

Te intereseaza zugravelile interioare si exterioare? Montajul tapetului ti se pare dificil? Poti apela in acest caz la zugravii nostri din Bucuresti. Serviciile noastre sunr disponibile in diverse orase ale Romaniei, astfel ca poti apela cu incredere la zugravii nostri din Galati. Acestia se pot deplasa si oferi o gama variata de servicii de renovare, asa cum gasesti in informatiile de mai jos din acest articol.

Ce tipuri de servicii ofera zugravii nostri in Galati?

Zugravelile exterioare si interioare se numara printre lucrarile oferite de mesterii nostri. Firma noastra de zugravi din Galati iti sta la dispozitie si cu urmatoarele servicii:

 • repararea peretilor si astuparea gaurilor, finisare inainte de zugraveli si vopsire;
 • renovarea si reorganizarea spatiilor vechi din locuinta (construire camara, spatiu de depozitare, etc.)
 • repararea tavanului in urma inundatiilor sau infiltratiilor de apa;
 • montajul tapetului;
 • montarea finisajelor decorative;
 • montarea scafelor;
 • montarea gresiei si faiantei in baie si bucatarie;
 • texturi speciale precum vopsire 3D sau Stucco.

Cele prezentate mai sus sunt cateva dintre serviciile de renovare oferite de zugravii nostri in Galati. Cat despre preturile pentru un zugravit in Galati, te invitam sa ne contactezi si sa afli mai multe informatii.

Oferim servicii de montat gresie si faianta in locuinta

In functie de preferinte si proiecte, zugravii nostri din Galati pot oferi servicii de montat gresie si faianta. In afara de baie si bucatarie, poti opta si pentru gresia de pe holurile locuintei, daca preferi astfel de reamenajari. Cat priveste procesul, iata cativa pasi esentiali in acest caz:

 • Se demonteaza gresia si faianta veche din locuinta.
 • Se pregateste suprafata cu indreptarea si finisarea peretilor, precum si a solului.
 • Urmeaza pregatirea adezivului special pentru lipirea placilor de faianta si gresie.
 • Se folosesc distantiere pentru ca placile sa fie aranjate uniform.
 • La final se pot monta plinte si se pot chitui spatiile dintre placi, urmand o noua finisare de suprafata.

Faiantarul nostru din Bucuresti se poate deplasa si in Galati, daca vrei sa iti renovezi locuinta. Preturile pentru un zugravit in Galati le poti afla daca intri in legatura cu mesterii nostri.

La ce sa fii atent cand se stabileste pretul pentru un zugravit in Galati

Exista mai multe aspecte de care se tine cont la stabilirea pretului pentru un zugravit in Galati. De exemplu, trebuie calculate suprafata de lucru, pentru a cunoaste cati metri sunt de acoperit in materie de renovare. De asemenea, complexitatea proiectului este un alt criteriu care sta la baza calcularii pretului pentru zugravit. In plus, se va tine cont de materialele folosite, timpul de lucru si manopera. Toate aceste detalii iti pot fi oferite de zugravii nostri in Galati, care iti vor spune daca tarifele sunt percepute pentru ora de lucru sau metru patrat si care ar fi termenul de finalizare al lucrarii. Serviciile noastre de zugravit din Bucuresti pot fi contractate si pentru Galati.

Cat de des isi renoveaza romanii locuinta?

Cele mai recente date arata ca sunt romani care cheltuie chiar si 160.000 de euro pentru renovarea locuintei, conform Wall-street.ro. Iata si alte date interesante:

 • Media investitiilor pentru locuinte este cuprinsa intre 30.000 si 160.000 de euro pentru categoria de romani cu venituri medii spre mari.
 • Au fost cazuri in care bugetul de renovare a depasit suma de 200.000 de euro.
 • Investitia de acest gen in renovarea de locuinte porneste de la ideea de a beneficia de un spatiu armonios. De asemenea, cei care au facut renovari de peste 200.000 de euro s-au bazat pe faptul ca pot creste valoarea apartamentului respectiv.

Asadar, echipa noastra de zugravi din Bucuresti se pot deplasa si in Galati. Ne poti contacta online sau telefonic pentru a afla mai multe despre serviciile oferite de zugravii nostri din Galati.