Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

 

Articole

Servicii de zugravit in sectorul 4

Servicii de zugravit in sectorul 4

Cautati un zugrav in sectorul 4? Mesterii nostri va stau la dispozitie cu lucrari de interior si de exterior, in functie de proiectele pe care le aveti. Schimbare sau montare de gresie si faianta, indreptare si vopsire pereti, astupare gauri sunt doar cateva dintre serviciile pe care vi le recomandam daca planificati o renovare de casa sau de apartament.  In randurile urmatoare puteti descoperi cateva informatii despre lucrarile pe care le putem executa, daca sunteti in cautare de zugrav in sectorul 4.

Repararea peretilor

Odata cu zugravirea unui apartament, un mester va incepe cu indreptarea si repararea peretilor. Astfel, urmatoarele modificari pot avea loc:

 • Se incepe cu astuparea gaurilor din pereti, cu materiale speciale asa cum este tencuiala sau chitul.
 • Urmeaza indreptarea peretilor cu glet.
 • Peretii se vopsesc in functie de cerintele clientului, nu inainte de a folosi o amorsa speciala pentru a face aderenta corespunzatoare.
 • In loc de vopsire, puteti cere montaj de tapet, daca aveti asemenea planuri pentru locuinta dumneavoastra.

Acestia sunt, in linii mari, pasii pentru indreptarea si repararea peretilor, o lucrare simpla, de care se poate ocupa un zugrav in sectorul 4. Contactati-ne pentru a afla mai multe despre acest tip de servicii si preturile pentru manopera.

Montare de gresie si faianta

Atat baia, cat si bucataria necesita montare de gresie si faianta, daca apartamentul trebuie renovat de la zero sau daca vreti sa schimbati peisajul. Potrivit statisticilor, faianta si gresia se schimba o data la 10 ani, insa daca aceasta prezinta semne de deteriorare se pot inlocui mult mai repede. Iata si aici cativa pasi pe care le are in vedere unul din zugravii nostri in sectorul 4:

 • Se incepe cu decopertarea gresiei si faiantei existente in baie si bucatarie.
 • Se vor elimina urmele de adeziv de pe perete.
 • Si in acest caz va fi nevoie de indreptarea si slefuirea peretilor pentru a fi pregatiti de urmatoarea etapa.
 • Se trece la pregatirea noului adeziv cu care se vor monta gresia si faianta.
 • Faianta se monteaza de jos in sus pentru ca fiecare placa se aiba punct de sprijin. Se vor folosi aici cruciulite din plastic.
 • Se va tine cont de spatiul necesar pentru montarea gresiei, cunoscand grosimea acesteia, plus cea a adezivului folosit.

Cum se fac zugravelile decorative

Schimbarile de decor sunt intotdeauna binevenite in locuinta. Un zugrav in sectorul 4 se poate ocupa de zugraveli 3D, Stucco, in spirala sau cu vopsele decorative, daca planificati o renovare deosebita pentru una din camere sau pentru intregul apartament. Trebuie doar sa ne spuneti ce proiecte aveti ca mai apoi sa ne ocupam de pregatirea celor necesare, respectiv achizitionarea materialelor necesare, conform bugetului prezentat.

Renovarea scarilor de bloc

Puteti intra in legatura cu zugravul nostru in sectorul 4 daca va intereseza renovarea unei scari de bloc. O astfel de lucrare implica repararea peretilor si astuparea gaurilor, fimisarea cu glet, vopsirea balustradelor, montarea de gresie si faianta, la cerere, precum si vopsirea peretilor. Pe langa o asemenea renovare puteti cere o oferta si pentru zugravirea subsolului, daca va intereseaza o astfel de lucrare.

Cat priveste statisticile de renovare a locuintelor in Romania, va prezentam cateva cifre interesante:

 • 1  din  10 romani pregateste un buget de aproximativ 5.000 de euro pentru renovarea locuintei, potrivit celor mai recente date:
 • 60% dintre cei intervievati au declarat ca nu vor aloca mai mult de 1.500 de euro pentru reamenajarea casei in urmatorii 2 ani.
 • Aceleasi date arata ca 50% dintre romanii intervievati vor sa renoveze acoperisul si sa reface tamplaria.

Asadar, daca doriti un zugrav in sectorul 4, va recomandam sa luati legatura cu mesterii nostri. Ne putem ocupa de proiectele dumneavoastra si impreuna putem stabili bugetul necesar.