Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

 

Articole

Servicii de zugraveli moderne

Servicii de zugraveli moderne

Zugravelile moderne sunt amenajarile interioare sau exterioare care au la baza nu doar materiale de calitate, ci si un design aparte. O astfel de zugraveala presupune munca si creativitatea unei echipe profesioniste de zugravi din Bucuresti care sa lucreze in deplina concordanta cu ideile pe care le ai si pe care ai dori sa le pui in practica, insa nu de unul singur. De exemplu, o combinatie corecta de culori ar trebui sa se regaseasca in orice incapere, indiferent ca vorbim de camera de zi sau de bucatarie. Mai jos gasesti cateva sfaturi si idei utile despre zugravelile moderne pe care le poti alege atunci cand decizi sa renovezi casa.

Ce trebuie sa faci inainte de o amenajare moderna?

Zugravelile moderne nu presupun doar tapetul sau vopselele lavabile aplicate pe pereti, ci o serie intreaga de pasi care ar trebui respectati inainte. De exemplu, urmatoarele etape trebuie efectuate inainte de orice fel de amenajare:

  1. Curatarea zugravelii vechi si reparatia peretilor – o zugraveala noua presupune repararea peretilor inainte de orice modificare.
  2. Gletuirea peretilor dupa reparatii – gletul pe baza de ipsos este recomandat pentru zugravelile interioare. Astfel, cu ajutorul gletului se pot netezi peretii camerei. Dupa o prima mana de glet se poate executa si o gletuire fina pentru un finisaj corect.
  3. Amorsarea peretilor – este un pas important de executat inaintea aplicarii vopselei sau tapetului pe pereti.
  4. Vopsirea peretilor – dupa ce ati lasat amorsa pe pereti pret de cateva zeci de minute, puteti incepe vopsirea lor.

Indiferent de modificarile pe care le ai in plan pentru casa ta, este important sa respecti pasii de mai sus si sa ai in vedere indicatiile si recomandarile meseriasilor angajati. Poti apela oricand la serviciile echipei noastre de zugravi din Bucuresti si sa afli care sunt amenajarile potrivite pentru casa ta.

Zugraveli decorative

Rigipsul este un material extrem de flexibil si folosit pentru o paleta larga de amenajari moderne de interior. Un tavan fals cu leduri, un perete compartimentat sau o biblioteca, de ce nu, pot fi pe lista decoratiunilor unei incaperi. Tot cu ajutorul rigipsului se pot realiza arcadele de interior sau se pot repara peretii unei incaperi. Este bine de stiut ca rigipsul sau gips cartonul este realizat din materiale ignifuge, rezista la umiditate si pot fi folosite pentru numeroare executii fine de interior. Sunt multi mesteri zugravi care apeleaza la rigips pentru a repera sau izola un perete, datorita calitatilor excelente ale acestui material.

Sunteti interesat de montajul tapetului pentru camera de zi sau dormitor? Cu ajutorul echipei noastre de zugravi puteti sa va duceti la bun sfarsit proiectele dumneavoastra. Printre pasii montarii amintim masurarea peretilor, taierea fasiilor si aplicarea acestora cu adeziv special. De asemenea, este important ca modelul ales sa se regaseasca si pe pereti, astfel ca, ne vom asigura de o lucrare executata corect. Va invitam sa ne contactati si sa aflati toate detaliile care va intereseaza in acest sens.

Armonia culorilor in casa – Cat este de importanta?

Tot in categoria zugravelilor moderne intra si alegerea culorilor potrivite, in fuctie de design, camera si lumina. Este extrem de important sa alegeti culorile potrivite si sa combinati tonurile pentru un echilibru estetic si vizual perfect. Un exemplu in acest sens poate fi alegerea a patru culori care ar trebui sa fie prezente la o anumita distanta, pentru a oferi o armonie corecta din punct de vedere vizual, pentru camera. Si monocromia sau utilizarea aceleiasi culori dar in tonuri si nuante diferite, poate fi o alegere pentru o camera de zi, de exemplu.

Este alegerea gresiei si faiantei dificila?

Daca apelati la o echipa de mesteri zugravi, alegerea gresiei si faiantei poate fi o sarcina extrem de usoara. Varietatea acestor materiale ofera posibilitatea de a alege cele mai frumoase combinatii de stil si culori, tinand cont si de calitatea lor. De exemplu, sunt extrem de apreciate gresia si faianta cu origini italienesti, pentru designul inovativ si combinatia interesanta de tonuri si culori. In plus, mobilierul de baie si de bucatarie se poate alege in functie de gresia si faianta folosite pentru aceste incaperi. Echipa noastra de zugravi din Bucuresti va sta la dispozitie cu sfaturi si recomandari pentru zugraveli moderne pentru casa ta.

Ce servicii de zugraveli moderne pot primi?

Pe langa executiile clasice necesare unei amenajari, cum ar fi gletuirea peretilor sau tencuiala lor, puteti beneficia si de recomandarile noastre in materie de design si zugraveli moderne. Alegerea culorilor si a decoratiunilor de orice fel poate fi facuta cu ajutorul specialistilor nostri. In plus, puteti cere si servicii de instalatii electrice si sanitare, montare parchet si tapet, marmura si structure metalice de interior.

Va invitam sa cititi cateva statistici si detalii despre constructiile din Romania, oferite de Institutul National de Statistica:

  • peste 67.000 de constructii au fost realizate in 2019 in Romania;
  • in mediul urban au fost executate 12.701 de locuinte, doar in trimestrul IV al anului 2019;
  • in mediul rural au fost realizate 8.374 de locuinte in trimestrul IV al anului 2019, cu 406 mai multe fata de aceeasi perioada a anului 2018;
  • au fost realizate 1.045 de locuinte din fonduri publice, in trimestrul IV al anului 2019.

Daca esti interest de servicii de zugraveli moderne, nu ezita sa contactezi echipa noastra de zugravi din Bucuresti.