Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

 

Articole

Servicii de montat scafe

Servicii de montat scafe

Daca esti in cautare de montaj de scafe pentru tavan, zugravii nostri in Bucuresti iti stau la dispozitie cu servicii dedicate. Scafele de rigips sunt des intalnite in locuinte si se recomanda pentru un decor deosebit si pentru alte utilitati. In randurile ce urmeaza poti si tu descoperi cateva informatii despre realizarea de scafe pentru tavan, sa iti faci o idee despre asemenea lucrari.

Cum se face un montaj de scafe pentru tavan?

Scafele de tavan sunt elemente decorative ce se folosesc la amenajarile de interior pentru o locuinta. Realizarea de scafe pentru tavan se face de catre un mester specialist in gips-carton, care stie cum sa imbine corect si in functie de plan, placile de rigips pe care le foloseste. Iata in linii mari care sunt pasii pentru realizarea unor modele de tavane din rigips:

  • Scafa decorativa de interior poate fi din gips carton sau din polistiren extrudat. Cele din rigips sunt recomandate pentru crearea unui decor deosebit ce implica tavanul. Acestea trebuie sa aiba dimensiuni bine stabilite, de aceea, primul pas este acela de a taia placa de rigips dupa masuri exacte.
  • Odata stabilit modelul, se trece la montarea scafelor pentru tavan. Aici pot intra in discutie si diverse scafe de rigips cu leduri pentru a infrumuseta o incapere. Un zugrav in Bucuresti va trebui sa colaboreze cu un electrician pentru a pune toate detaliile la punct.
  • Realizarea de scafe pentru tavan incepe cu montarea profilelor din aluminiu. Practic, aceste profile au rol de sustinere pentru placile de rigips ce urmeaza a fi montate.
  • Exista multe modele de tavane din rigips, insa pentru cele cu leduri este nevoie de trasarea locurilor unde vor fi montate.
  • Se foloseste apoi chit de rigips pentru a lipi placile si a oferi o priza mai mare.
  • Odata uscat chitul de rigips, se trece la runda de slefuire si indreptare.
  • In functie de dorintele clientului, se poate oferi si o mana de vopsea, in culorile preferate.

Poti opta oricand pentru un montaj de scafe pentru tavan, insa daca amenajarea locuintei cuprinde si alte planuri, atunci poti solicita si ajutorul unui faiantar in Bucuresti. Suntem aici sa iti oferim servicii de zugravit in Bucuresti, potrivit proiectelor pe care le ai.

Se poate monta tapetul inainte de realizarea de scafe pentru tavan?

In mod normal, un zugrav in Bucuresti iti va recomanda montajul de scafe pentru tavan inainte de lipirea tapetului. Astfel, te poti asigura ca tapetul nu este afectat in urma lucrarilor de acest gen si ca are si timp suficient sa se usuce. Astfel, primul pas in aceasta directie este montarea de scafe de rigips cu leduri, urmand apoi ca mesterii nostri zugravi in Bucuresti sa se ocupe de montajul de tapet. Poti discuta cu noi daca nu stii ce modele de tavane din rigips sa alegi.

Montaj de scafe pentru acoperirea cablurilor si tevilor

Scafele nu sunt dedicate doar pentru a decora un tavan sau un perete. Acestea pot fi folosite si pentru ascunderea tevilor sau cablurilor din locuinta. Nu doar ca este practic acest lucru si ca astfel nu te impiedici de cablurile aruncate prin casa, dar este recomandat si din punct de vedere vizual, scafele ascunzand lucrurile pe care categoric nu vrei sa le vezi imprastiate prin jur: tevi de apa sau gaz, cablul de internet sau tv, de exemplu.

Care sunt tendintele de renovare la romani?

Statisticile arata ca romanii isi reamenajeaza partial sau total locuinta, o data la 10 ani. Insa mai sunt si alte informatii interesante in acest sens, oferite de un sondaj recent:

  • Cei mai multi dintre romani prefera sa investeasca in jur de 1.500 de euro in renovari de locuinta. Sunt altii care dispun si de 5.000 de euro pentru asemenea lucrari.
  • In jur de 10% dintre cei intervievati au declarat ca au buget mai mare de 5.000 de euro pentru renovarea apartamentului sau casei.
  • Dintre romanii intervievati, aproximativ 35% dintre acestia prefera montaje de pervazuri pentru ferestre, pentru locuinta lor.

Asadar, daca vrei mai multe informatii despre scafe de rigips, nu ezita sa contactezi zugravii nostri in Bucuresti. Te putem ajuta cu montaj de rigips pentru tavan, precum si cu alte servicii de zugraveli interioare si exterioare.