Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

 

Articole

Lucrari de izolari fonice

Lucrari de izolari fonice

Echipa noastra ofera servicii de izolari fonice pentru apartamente, cladiri comerciale sau industriale. Izolarea fonica este un proces specializat care reduce sau elimina raspandirea zgomotelor in interiorul sau exteriorul locuintelor. Folosim materiale specifice in diferite zone ale cladirilor pentru a izola peretii, parchetul, mansarda sau geamurile. Pe langa izolarea locuintelor, ne ocupam si cu zugravitul in Bucuresti, pentru a asigura o renovare completa.

Izolare fonica pentru parchet si pereti

Pentru izolatia parchetului, se aplica un strat de baza inainte de montarea parchetului. Stratul de baza trebuie sa fie curat, iar substratul care urmeaza sa fie aplicat trebuie sa acopere in totalitate acest strat de baza. Izolatiile mai groase au o densitate mai mare si sunt mai rezistente, de aceea se recomanda ca substraturile sa aiba intre 5-6 mm. Pentru izolarea fonica se va folosi un substrat din polistiren extrudat. In cazul in care se doreste si incalzire prin pardoseala, este recomandata utilizarea unei folii speciale foarte subtiri cu orificii.    

Pentru izolarea fonica a peretilor, vor trebui combinate mai multe materiale cu densitati si caracteristici diferite. Echipa noastra va va ajuta sa identificati frecventele de zgomot dorite pentru control (inalte, medii sau joase) si tipul de zgomot (prin aer, zgomot de impact, datorat puntilor acustice). Astfel, putem folosi materialele necesare pentru izolarea fonica

Mesterii nostri zugravi din Bucuresti se ocupa cu renovarea spatiilor interioare sau exterioare si izolarea acestora.

Izolarea fonica pentru mansarda

Izolatia mansardei are numeroase beneficii. Printre acestea se numara si reducerea costurilor energetice deoarece ajuta la diminuarea pierderilor de caldura in sezonul rece si blocheaza aerul fierbinte in sezonul cald. De asemenea, izolatia mansardei contribuie si la izolatia fonica a spatiului, reducand transferul zgomotelor.

Exista diferite materiale recomandate pentru izolarea mansardei. Printre acestea se numara vata minerala (bazaltica si de sticla), foarte eficiente in izolarea fonica si termica. Se poate folosi si polistiren extrudat, care este un material accesibil, usor de instalat si cu o durabilitate considerabila. Alte materiale care pot fi folosite sunt spuma poliuretanica, lana de oaie, sau celuloza. Mesterii nostri zugravi din Bucuresti te vor ajuta sa alegi materialele necesare in functie de spatiul tau si de nevoile tale.

Izolatii exterioare

Echipa noastra ofera servicii complete pentru izolarea fonica a apartamentului tau.

Izolatiile exterioare sunt recomandate atunci cand locuinta nu mentine temperatura dorita, pentru gestionarea umiditatii si pentru izolarea fonica.

Structurile folosite pentru izolatiile fonice exterioare pot fi rulourile exterioare din aluminiu, care sunt eficiente in reducerea zgomotului din exterior si ofera si beneficii de izolare termica. Pot reduce zgomotul cu aproximativ 10 decibeli, in functie de constructie si grosime. De asemenea, putem monta si geamuri termopan cu sticla dubla sau tripla, care ajuta la absorbtia undelor sonore.

Program pentru renovarea energetica a cladirilor

Izolatia apartamentelor, precum si a blocurilor si cladirilor, este foarte importanta pentru eficienta energetica si climatica. In acest sens, Guvernul Romaniei, in cadrul Planului National de Redresare si Rezilienta (PNRR) a demarat ”Programul Valul Renovarii”. Va prezentam cateva informatii importante legate de acest program:

  • Bugetul total alocat din fondurile PNRR este de 2,17 miliarde de euro;
  • Supracontractarea aditionala pentru program este evaluata la aproximativ 651 de milioane de euro, rezultand un buget total de 2,821 miliarde de euro;
  • 3.256 de cladiri vor putea beneficia de renovare energetica;
  • Beneficiarii vor fi autoritatile publice centrale, locale si alte entitati.

Echipa noastra pune la dispozitie si servicii de montaj al tapetului. De asemenea, iti putem recomanda si un mester faiantar in Bucuresti daca ai nevoie de montarea gresiei sau faiantei.

Pentru izolarea fonica a spatiilor interioare sau exterioare, ia legatura cu echipa noastra de zugravi din Bucuresti.