Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

 

Articole

Servicii de turnare a sapelor

Servicii de turnare a sapelor

Turnarea sapei autonivelante se face de catre un profesionist in domeniu. Chiar daca procesul in sine pare usor la prima vedere, datorita materialului folosit, in realitate insa este nevoie de pricepere pentru a duce aceasta lucrare la bun sfasit. Daca sunteti in cautare de servicii de zugravit si de turnarea sapei, va invitam sa intrati in legatura cu zugravii nostri din Bucuresti si sa aflati toate detaliile. De altfel, aveti la dispozitie si urmatorul articol, cu informatii despre turnarea sapei din beton.

Ce este sapa autonivelanta si la ce ajuta?

Turnarea sapei autonivelante se face atunci cand este nevoie de indreptarea suprafetei pardoselii din casa. Practic, este vorba de egalizare, cu ajutorul sapei din beton sau alte materiale. Ceea este interesant si totodata important de precizat aici este faptul ca turnarea sapei autonivelante este avantajoasa. Acest material se fixeaza singur pe suprafata cu denivelari. Zugravii nostri din Bucuresti au experienta in astfel de lucrari si va pot spune de asemenea si pretul pentru metru patrat de turnat sapa.

Pasii turnarii sapei autonivelante

Zugravul nostru din Bucuresti va poate explica, in cativa pasi, ce presupune turnarea sapei. Acest serviciu face parte din categoria de zugraveli interioare, iar printre procedurile de care se tine cont in turnarea sapei din beton, urmatoarele sunt importante:

 • Suprafata in cauza trebuie sa fie curatata si bine uscata.
 • In cazul in care exista placi de gresie pe jos, acestea trebuie indepartate inainte de turnarea sapei autonivelante.
 • Odata pregatita suprafata, se trece la folosirea amorsei si se lasa sa se usuce. Este vorba de acelasi procedeu ca si in cazul vopsirii peretilor.
 • Prepararea sapei autonivelante se realizeaza de zugravul nostru din Bucuresti. Acesta foloseste o galeata de capacitate mare, unde va turna pulberea si apa, conform indicatiilor de pe ambalajul produsului.
 • Se amesteca materialul respectiv cu un mixer special si se evita formarea cocoloaselor. Turnarea sapei autonivelante se face doar dupa ce aceasta este bine amestecata si lasata pentru cateva minute sa se “linisteasca”.
 • Traseul literei S sau cel serpuit se utilizeaza in turnarea sapei autonivelante, incepand de la geam catre usa.
 • Se foloseste gletiera cu dinti pentru imprastierea sapei pe suprafata in cauza si se indeparteaza bulele de aer pe cat posibil.
 • Se pot turna doua straturi de sapa autonivelanta, insa se recomanda timp de uscare pentru primul strat.
 • Sapa autonivelanta isi va gasi traseul si va nivela suprafata deformata, in timp real.

Asadar, turnarea sapei este un proces destul de complex, insa nu imposibil. Este foarte important aici ca procesul in sine sa se faca de catre un profesionist pentru a da rezultatele dorite. De altfel, recomandam echipa noastra de zugravi din Bucuresti pentru mai multe detalii despre turnarea sapei autonivelante.

Proceduri dupa turnarea sapei autonivelante

Fie ca sunteti interesati de zugraveli exterioare sau interioare, exista operatiuni ulterioare de care trebuie sa se tina cont. Aici este si cazul turnarii sapei, unde zugravii nostri din Bucuresti va pot sfatui cu privire la urmatoarele aspecte:

 • Suprafata care a beneficiat de sapa autonivelanta ar trebui sa fie lasata sa se usuce, pentru 24 de ore, in functie de grosimea materialului.
 • Sapele semiumede au nevoie chiar de mai multe zile pentru a se usca, in jur de 30, de aceea se recomanda ca incaparea respectiva sa nu fie folosita/circulata.
 • Sapa autonivelanta se poate utiliza si la 12 ore de la turnare, insa totul tine de tipul de material folosit.
 • Un sac de 30 de kilograme poate acoperi in jur de 1,57 de metri patrati, in strat de un centimetru, pentru care este nevoie de minim 24 de ore timp de uscare.

Pe langa serviciile de turnat sapa, puteti opta si pentru cele de montaj de tapet sau ale faiantarului nostru din Bucuresti. Asadar, daca vreti mai multe detalii despre turnarea sapei autonivelante, va invitam sa contactati echipa noastra de zugravi din Bucuresti.