Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

 

Articole

Improspatarea zugravelii in spatiile de birouri

Improspatarea zugravelii in spatiile de birouri

Fie ca ai nevoie de o improspatare a zugravelii din spatiile de birouri sau a camerelor din locuinta ta, o astfel de lucrare poate necesita mult timp si efort fizic. Cu ajutorul echipei noastre de zugravi din Bucuresti, ai parte de servicii de reparatii si zugraveala de calitate si la preturi avantajoase. Afla, mai departe, cand si de ce sunt necesare lucrarile de improspatare a zugravelii, care sunt etapele acestei lucrari si de ce sa apelezi la compania noastra de mesteri cu experienta.

De ce e nevoie sa improspatezi zugraveala in birouri?

Sunt numeroase motivele pentru care e nevoie de o improspatare a zugravelii spatiilor din birouri. De obicei, oamenii zugravesc atunci cand realizeaza un proiect de renovare totala a birourilor. In continuare, vezi principalele motive pentru care este recomandat sa apelezi la un serviciu de improspatare a zugravelii:

 • Daca au trecut mai mult de trei ani de la ultima lucrare de zugraveala interioara, este necesara o improspatare a varului sau a vopselei de pe pereti. Cu trecerea timpului, culoarea de pe pereti poate sa paleasca;
 • In incaperile in care se gateste intensiv sau sunt aburi, cum ar fi spatiile de bucatarie din cladirile de birouri, pot fi necesare lucrari de improspatare sau innoire a zugravelii. In plus, spatiile de birouri pot avea nevoie de astfel de lucrari din cauza traficului intens;
 • improspatare a zugravelii din spatiile cladirilor de afaceri se poate realiza si cand se doreste schimbarea culorii peretilor sau e necesara o rebrand-uire a firmei;
 • Improspatarea zugravelii mai este utila si in cazul in care doriti sa schimbati mirosul spatiului de birouri.

Etape pentru improspatarea zugravelii in spatiile de birouri

Pentru igienizarea, zugravirea sau improspatarea zugravelii unui spatiu de birouri se urmeaza anumite etape:

 1. Izolarea bunurilor din incapere si acoperirea suprafetelor ce pot fi deteriorate in procesul de varuire sau vopsire;
 2. Reparatii ale fisurilor, crapaturilor sau gaurilor din pereti, daca este cazul;
 3. Slefuirea peretilor dupa lucrarile de reparatii si acoperiri ale gaurilor din pereti;
 4. Aplicarea amorsei pe peretii si tavanul incaperilor;
 5. Ultima etapa este aplicarea varului sau vopselurilor. Acest proces este realizat, de obicei, in doua straturi.

V-ati hotarat sa faceti cateva modificari de decor in locuinta? Ar putea sa va intereseze montajul de tapet pentru una sau mai multe incaperi. In aceasta directie puteti colabora cu echipa noastra de zugravi. Exista o serie de pasi de respectat in aceasta lucrare, iar printre acestia, eliminarea tapetului vechi, daca este cazul, indreptarea peretilor si astuparea gaurilor. Odata montat acest tapet , camera va arata deosebit pentru ca acest material este versatil. Contactati-ne pentru a descoperi ofertele noastre.

Instalarea echipamentelor inainte de zugraveala

Odata ce se realizeaza proiectul de renovare a unui spatiu de birouri, se pune in discutie instalarea echipamentelor ca prim pas. De exemplu, daca este nevoie de schimbarea cablurilor electrice sau daca se inlocuiesc echipamentele de internet si supraveghere video, atunci aceste modificari vor avea loc in prima faza. Astfel, spatiul de birou va fi echipat din acest punct de vedere, de la bun inceput, ca mai apoi sa se inceapa lucrarile de renovare. Un mester priceput iti va spune care sunt pasii de urmat pentru o renovare corecta, inclusiv ascunderea cablurilor prin pereti. 

Poti discuta cu zugravii nostri din Bucuresti pentru a afla toate detaliile cu privire la zugravelile de birouri si spatii de lucru.

Culori si design recomandate pentru birourile moderne

Birourile moderne ies din tiparele obisnuite, cu pereti albi, mobilier negru si mocheta in tonuri gri. O alegere corecta a culorilor pentru un birou frumos tine atat de gusturile personale, insa si de sfaturile specialistilor in domeniu. Iata de ce sa tii cont atunci cand planuiesti o zugraveala de birou:

 1. Proprietarii de spatii comerciale isi pot pune amprenta pe renovarile de birou. Desi paleta de culori este extinsa, este recomandata alegerea unei culori care sa reflecte atat dinamicitate, cat si relaxare.
 2. Birourile managerilor sunt, in mod normal, diferite de spatiile deschise destinate angajatilor. Culorile vibrante, insa nu exagerate, se pot combina cu un mobilier minimalist. Combinatiile de galben si tonuri deschise de gri sunt adesea recomandate de specialisti.
 3. Lumina joaca un rol extrem de important pentru un spatiu de birouri. De aceea, ferestrele mari sunt recomandate pentru a beneficia de o lumina naturala pe masura. Insa, este importanta si alegerea storurilor, pentru a putea lucra in conditii optime la birou.
 4. Decoratiunile interioare sunt si ele destul de importante, mai ales in faza finala a unei renovari de birou. Acestea pot completa din punct de vedere vizual tonurile neutre adoptate pentru spatiile de birouri.
 5. Nu uita ca un specialist in design si renovare de birouri iti poate oferi suportul necesar pentru o amenajare corecta. Un proiect poate fi modificat pe parcurs, iar comunicarea este esentiala pe durata intregului proiect.

Reconfigurarea spatiilor de lucru

Cum conditiile de lucru s-au schimbat in ultimii ani, si proprietarii de spatii de birouri au inceput sa aduca modificari si sa ofere confort si utilitate, odata cu serviciile oferite. Asadar, spatiile de birou pot fi reconfigurate, iar aici intra in discutie cele de tip open-space care sa permita mai multa libertate de miscare. 

Birourile inchise nu mai sunt o prioritate, astfel ca, multi proprietari de asemenea spatii comerciale au deja pe lista o renovare completa si o configurare pe masura. Asadar, daca ai in plan o renovare de birou, nu ezita sa intri in legatura cu echipa noastra de zugravi din Bucuresti si sa afli cum te putem ajuta. Totul incepe cu o verificare a spatiului ce necesita renovare, ca mai apoi sa fie prezentat un plan concret.

Cand este necesara o renovare de birou

Renovarile de birou pot avea loc in fiecare an, mai ales in cazul spatiilor cu multi angajati. Nu este neaparat o regula care sa impuna, direct sau indirect, momentul oportun pentru zugravelile de birou. Insa, renovarile de acest gen pot fi recomandate de catre proprietarul spatiului de birouri sau chiar la cerinta celui care a inchiriat cladirea respectiva.

zugraveala de birouri poate avea loc in weekend-urile libere sau in lunile de vara, daca modul de lucru permite interventiile de acest gen. In orice caz, este nevoie de cateva recomandari inainte de renovarea unui birou, iar o echipa de zugravi din Bucuresti iti poate oferi ajutorul necesar in aceasta directie.

Consultanta profesionala inainte de reimprospatarea birourilor

Este evident faptul ca o renovare de birou necesita atat o mica verificare a spatiului ce urmeaza a fi modificat, dar si o discutie cu privire la planurile si schimbarile ulterioare. Proprietarul spatiului de lucru este cel care va intra in legatura cu echipa de zugravi din Bucuresti, urmand sa puna la punct toate detaliile legate de reamenajate si reimprospatare.

Sunt aspecte importante ce tin de renovarile de birou, pe care doar un zugrav le poate remarca. Poate este nevoie de zugraveli complete pentru bai sau spatiile de servit masa, de aceea, un mester poate pune  pe lista si asemenea modificari pentru spatiile  comerciale inchiriate de firme. 

De ce sa alegi echipa noastra de zugravi din Bucuresti pentru improspatarea zugravelii?

Pentru rezultate rapide si de succes, este important sa apelezi la oameni calificati in domeniul zugravelii si care au experienta dovedita prin numeroase lucrari. Motivele pentru care zugravii nostri din Bucuresti sunt o alegere foarte buna sunt urmatoarele:

 • Ofera profesionalism si au mereu in vedere nevoile clientului;
 • Preturile practicate reflecta experienta si calitatea serviciilor, sunt accesibile si nu includ costuri ascunse sau exagerate;
 • In functie de spatiul pe care il doresti zugravit, firma noastra va pune la dispozitie un numar de zugravi suficient pentru a finaliza lucrarea la timp;
 • Ofera consultanta in alegerea materialelor, cantitatii de amorsa si var necesare si in ceea ce priveste tipul de vopsea pentru spatiile de birouri;
 • Lucrarile sunt realizate cu mult profesionalism si cu minim de deranj pentru client sau pentru persoanele care lucreaza in cladirea respectiva.

Peste 500.000 mp de spatii de birouri pentru perioada 2019-2020

Serviciile de zugraveala interioara si improspatare a zugravelii in spatiile de birouri au o cerere tot mai crescuta avand in vedere volumul de constructii de cladiri de afaceri din capitala. Conform unui raport publicat in anul 2019, pentru Bucuresti au fost estimati spre livrare, pentru perioada 2019-2020, 500.000 de mp in cladiri de birouri. Datele publicate au prezentat urmatoarele informatii si detalii:

 • In anul 2019 au fost livrati aproximativ 335.000 mp, cu inca 230.000 mp pentru 2020.
 • Sunt peste 300 de cladiri de birouri de inchiriat in Bucuresti, in zonele de afaceri din capitala.
 • O cladire business cu 10 etaje si 20.191 mp a fost construita in zona Grozavesti-Orhideea.
 • In zona Universitatii Politehnica Bucuresti  a fost realizat un proiect de mare amploare, cu o suprafata de aproximativ 82.000 mp de spatii de birouri.

Avand in vedere constructia unor cladiri de afaceri de o asemenea anvergura, este evidenta necesitatea unor servicii profesionale de zugraveala interioara si de improspatare a zugravelii din birouri. Echipa noastra de zugravi din Bucuresti te astepta cu lucrari executate cu atentie si maiestrie. Pentru consultanta si o evaluare a proiectului de zugraveala, contacteaza-ne.