Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

 

Articole

Zugravi in Ploiesti

Zugravi in Ploiesti

Echipa noastra de zugravi din Bucuresti se poate deplasa si in zona Ploiesti, pentru a oferi servicii complete. Daca sunteti in cautare de zugravi in Ploiesti si doriti profesionisti cu experienta in domeniul zugravelilor si renovarilor, va stam la dispozitie. Furnizam servicii de zugraveli atat pentru interiorul, cat si pentru exteriorul locuintelor si cladirilor comerciale sau rezidentiale. Suntem disponibil atat pentru servicii de zugravit in Bucuresti, cat si pentru deplasari in orasele din apropiere.

Cu ce se ocupa zugravii nostri din Ploiesti?

Echipa noastra furnizeaza servicii celor care au nevoie de zugravi in Ploiesti si se ocupa de o gama variata de servicii legate de pregatirea si reamenajarea suprafetelor interioare si exterioare ale cladirilor. Printre serviciile noastre se numara:

 • pregatirea suprafetelor de lucru, inclusiv indepartarea vopselei vechi si aplicarea de chit sau materiale de umplutura;
 • reparatii sau inlocuiri ale suprafetelor deteriorate sau uzate;
 • zugraveli interioare si exterioare;
 • demontarea structurilor uzate;
 • aplicarea de vopsea decorativa;
 • montare de gresie si faianta;
 • montajul tapetului.

Desigur, putem personaliza serviciile noastre la cerere. Ne ocupam si cu vopsirea mobilierului, fie ca este din lemn sau alte materiale, si oferim consultanta si sfaturi persoanelor interesate.

Servicii de zugravit pentru toate spatiile

Serviciile oferite de echipa noastra pentru cei care cauta zugravi in Ploiesti sunt potrivite atat pentru proiecte rezidentiale, cat si pentru cele comerciale. Putem acoperi o varietate de tipuri de spatii, inclusiv:

 • case, apartamente, vile si oricare alt tip de spatiu rezidential, indiferent ca este vorba de zugraveli exterioare sau interioare;
 • birouri, magazine, restaurante, hoteluri si alte tipuri de afaceri in spatii comerciale;
 • scari de bloc, fie ca e vorba de renovari sau refaceri complete ale zugravelii;
 • institutii publice.

Ne ocupam de zugravitul bucatariilor, dormitoarelor, living-urilor, bailor, spatiilor de depozitare, pentru camera copilului, sau orice alta incapere.

De asemenea, suntem disponibili si pentru proiectele care necesita interventie imediata sau au termene scurte de finalizare.

Aceste servicii le putem presta si in capitala, avand o echipa de zugravi in Bucuresti disponibila in fiecare sector.

Pretul unui zugrav din Ploiesti

Preturile pentru serviciile unui zugrav din Ploiesti variaza in primul rand in functie de dimensiunea proiectului. Suprafata totala care trebuie zugravita va influenta direct costurile.

Echipa noastra va lua in calcul si tipul de proiect efectuat, deoarece vopsirea simpla a unor pereti poate avea un pret mai mic. Lucrarile care implica pregatirea amanuntita a suprafetelor sau aplicarea de vopsele decorative sau tapet pot costa mai mult.

De asemenea, la fel ca si in cazul unui zugravit in Bucuresti, va trebui sa evaluam si starea actuala a suprafetelor, materialele folosite, si termenele pentru terminarea lucrarii.

Putem face un pret estimativ inainte de inceperea proiectului, pentru a avea o idee clara asupra bugetului alocat pentru zugravit.

Reamintim ca efectuam servicii si in capitala, iar daca ai nevoie de un mester faiantar in Bucuresti, te putem ajuta. Costurile pentru mesterii faiantari difera de cele pentru zugravit. 

Statistici despre renovarile interioare

Se remarca o crestere semnificativa a pietei de design interior in Romania, in special in perioada post-pandemie. Aceasta tendinta continua sa se mentina, romanii avand un interes tot mai mare pentru amenajarea si decorarea locuintelor lor. Iata cateva statistici interesante despre proiectele de design interior, conform site-ului Wall Street:

 • Romanii aloca in medie intre 30.000 si 160.000 de euro pentru amenajarea apartamentelor;
 • Costurile pot depasi 200.000 de euro in cazul amenajarii caselor;
 • Aceste bugete au crescut cu peste 50% comparand anii 2020 – 2022.

Daca ai nevoie de serviciile unor zugravi in Ploiesti, ne poti contacta imediat. Echipa noastra de zugravi din Bucuresti se va deplasa pentru efectuarea lucrarilor.