Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

 

Articole

Servicii de amenajare a baii

Servicii de amenajare a baii

Daca recent ati inceput procesul de amenajare a baii si doriti sa colaborati cu experti in domeniu, va stam la dispozitie cu mesterii nostri zugravi din Bucuresti. Acestia au experienta si cunostinte extinse in domeniul renovarilor si pot transforma baile in spatii functionale si estetice.

Servicii de amenajari pentru bai mici de apartament

Amenajarea unei bai mici de apartament poate fi o provocare in ceea ce priveste utilizarea eficienta a spatiului. Un zugrav din Bucuresti poate oferi solutii creative si inovatoare pentru a maximiza fiecare centimetru din baie si pentru a crea un design care sa se potriveasca nevoilor si preferintelor tale.

Inainte de a incepe amenajarea baii, este crucial sa stii dimensiunile spatiului. De asemenea, este important sa remediezi fisurile din pereti si tavan pentru a asigura un mediu durabil si estetic placut. Echipa noastra de zugravi din Bucuresti te poate ajuta in tot acest proces.

Ce materiale poti alege

Multe persoane aleg la amenajarea baii materiale precum marmura, granit, travertin sau mozaic.

Insa aceste materiale pot implica costuri ridicate de amenajare. Daca bugetul tau nu iti permite sa alegi marmura sau granit, poti opta pentru un model de faianta lucioasa care imita aspectul materialelor mentionate anterior. Aceasta va reduce costurile totale si rezultatul va fi aproape similar.

Pentru pereti, poti opta sa ii vopsesti in una sau mai multe culori, fara a monta faianta sau alte materiale. Aceste tipuri de bai devin din ce in ce mai populare si nu necesita investitii mari. Daca doresti sa aduci o nota inedita in baia ta, poti opta pentru a pune tapet, insa asigura-te ca alegi un tip de tapet rezistent la umiditate.

Te poti consulta in privinta materialelor pentru amenajarea bailor mici de apartament si nu numai cu unul dintre zugravii nostri din Bucuresti.

Sfaturi pentru amenajarea unei bai

Cand vine vorba de amenajarea unei bai, poti fi cat se poate de creativ, indiferent de dimensiunea spatiului disponibil. Chiar si o baie mica poate deveni un spatiu interesant, care reflecta stilul si personalitatea ta. In cazul in care ai o baie mare, fie ca este intr-un apartament sau intr-o casa, lucrurile sunt si mai simple, deoarece poti pune imaginatia in actiune intr-un mod mai amplu.

In cazul amenajarii unei bai mici de apartament, lumina naturala este esentiala pentru a crea o senzatie de spatiu generos si o perspectiva ampla. Este important sa gasesti un echilibru in proportii, evitand ferestrele prea mari care pot reduce spatiul util al camerei. Utilizeaza in mod creativ spatiile din baie pentru depozitare, inclusiv nisele mici, si optimizeaza spatiul pe verticala, eliberand podeaua.

Daca ai un spatiu mare, este important sa cunosti cateva trucuri pentru amenajarea baii, in concordanta cu stilul tau de viata. Poti delimita zona baii in functie de nevoi, utilizand mobilier, accesorii si textile care sa creeze o baie atragatoare si functionala. In baia mare, poti crea un punct focal interesant prin finisaje, imprimeuri textile sau piese de mobilier deosebite.

Zugravii nostri din Bucuresti te pot ajuta sa gasesti cele mai bune modalitati prin care poti amenaja o baie in stilul tau propriu, avantajand spatiul de care dispune. Oferim servicii in toate sectoarele din Bucuresti, inclusiv sectorul 4.

Iata si cateva date despre renovarile de apartamente din Romania:

  • Conform Institutului National de Statistica, in primul semestru al anului 2022, lucrarile de intretinere si reparatii curente au inregistrat o crestere de aproximativ 11% in comparatie cu aceeasi perioada a anului anterior;
  • In anul 2020, aproximativ 38% dintre romani au indicat ca zugravitul este aspectul principal pe care il iau in considerare atunci cand doresc sa isi schimbe infatisarea casei;
  • Dupa realizarea unei analize a preferintelor pentru renovari in cadrul locuintelor, in anul 2020, aproximativ 38% din romani se gandesc sa reamenajeze dormitorul, in timp ce amenajarea baii si bucatariei ocupa locul secund, cu aproximativ 15% din raspunsuri.

Contacteaza acum echipa noastra de zugravi din Bucuresti pentru a incepe procesul de amenajare a baii pe placul tau.