Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

 

Articole

Servicii de renovare a caselor

Servicii de renovare a caselor

Daca va intereseaza renovarea unei case vechi din caramida puteti apela cu incredere la mesterii nostri zugravi din Bucuresti. Acestia au experienta in renovari de case si va pot intocmi un plan pentru a putea sti din start ce este de facut. In randurile urmatoare puteti descoperi informatii utile despre renovarea unei fatade de casa, dar si despre renovarea unui tavan intr-o casa veche, printre altele.

Cum se face renovarea unei case vechi din caramida?

Renovarea unei case vechi din caramida poate fi o adevarata provocare la un moment dat, daca doriti sa readuceti la viata o asemenea proprietate. Chiar si asa, renovarea unei fatade de casa nu este dificila daca aveti la indemana suportul unor mesteri zugravi cu experienta. Iata cativa pasi in renovarea unei case vechi din caramida:

 • Se incepe cu un plan de consolidare, unde se va tine cont, pe cat posibil, de arhitectura si designul proprietatii respective.
 • Se stabilesc reparatiile necesare, iar printre acestea amintim: renovarea unei fatade de casa, repararea acoperisului, inlocuirea instalatiilor sanitare si electrice, consolidarea structurii de rezistenta.
 • In cazul in care casa face parte din patrimoniul national, va fi nevoie de o aprobare din partea institutiilor relevante.
 • Se stabilesc etapele si procesul de renovare, inainte de inceperea lucrarilor. Zugravul nostru din Bucuresti va poate explica intregul proces.

Asadar, renovarea unei case vechi din caramida poate fi un proces de lunga durata, insa rezultatul final va fi cu adevarat pe masura asteptarilor. Va invitam sa discutati mai multe despre renovarea caselor cu unul din zugravii nostri din Bucuresti.

Cum se face renovarea unei fatade de casa

Renovarea unei fatade de casa implica o serie de pasi, insa si complexitati, daca proprietatea respectiva este in patrimoniul statului. Insa daca aceasta este strict in proprietatea dumneavoastra, atunci lucrurile sunt mult simplificate. Astfel, urmatoarele etape in renovarea unei fatade de casa sunt importante:

 • Se folosesc schele de diferite marimi pentru a putea renova fatada conform planului stabilit anterior.
 • Fatadele sunt realizate din tencuiala, caramida, ornamente din ipsos, mozaic, structuri din lemn tratat, arcade, sticla sau pilastri. Proprietarul poate decide forma dorita, tinand cont de recomandarile zugravilor angajati.
 • Se poate elimina tencuiala veche, ca mai apoi sa se consolideze fatada cu diferite materiale de constructii.
 • Se poate face si reabiitare termica, daca zugravul considera ca este necesar acest lucru.
 • Odata inlocuita tencuiala, se poate trece la vopsirea fatadei.

Renovarea de tavan intr-o casa veche

Renovarea unui tavan intr-o casa veche presupune destul de mult timp de lucru, daca suprafata proprietatii este mare. Cu ajutorul schelelor se poate inlocui acoperisul inainte de a repara tavanul si astfel se poate consolida si aceasta parte importanta a casei. Acoperirea gaurilor, eliminarea urmelor de infiltratii in urma apei si tencuirea tavanului sunt cateva dintre cele mai importante etape in renovarea de tavan intr-o casa veche. Puteti afla mai multe despre renovari de case de la zugravii nostri.

Iata mai jos cateva date statistice despre renovarea caselor la romani:

 • Renovarea unei case in Romania are loc o data la 10 ani, potrivit celor mai recente statistici.
 • Exista insa in jur de 23% dintre romani care prefera renovarea o data la 3 ani.
 • Recompartimentarea casei este pe lista a peste 30% dintre romanii care doresc o revonare de locuinta.

Asadar, nu ezitati sa ne contactati daca vreti mai multe informatii despre renovarea unei case vechi din caramida.