Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

 

Articole

Servicii de zugravit in regim de urgenta

Servicii de zugravit in regim de urgenta

Cauti urgent zugravi in Bucuresti? Echipa noastra de mesteri iti sta la dispozitie cu servicii complete, in functie de proiectele pe care le ai. Poate ca ai nevoie de reparatii ce nu mai asteapta amanare sau poate ca este momentul sa schimbi peisajul in locuinta. Oricare ar fi planul tau, poti opta pentru serviciile noastre de zugravit in Bucuresti. Iata cum te putem ajuta atunci cand cauti urgent zugravi.

Inundatii care necesita reparatii urgente – Cum te putem ajuta?

Inundatiile pot aparea intr-o locuinta cand te astepti mai putin. Ploile, o teava sparta in casa sau robinetul lasat deschis de catre unul din vecini sunt adesea cauzele unor inundatii de apartament. Acestea pot afecta atat peretii, cat si tavanul, drept urmare, este nevoie de servicii de zugravit in regim de urgenta. In acest caz, se pot face urmatoarele:

 • repararea peretilor afectati de inundatie si apa depusa,
 • indreptarea si finisarea peretilor cu glet,
 • vopsirea peretilor,
 • curatarea tavanului afectat de inundatie si eliminarea vopselei vechi, cu ajutorul spaclului,
 • aplicarea amorsei si apoi a gletului pe tavan,
 • slefuirea tavanului si vopsirea acestuia.

Este bine de precizat ca toate aceste proceduri nu vor avea loc in acelasi timp. Este nevoie de cateva minute sau ore pentru ca peretii si tavanul sa fie uscati inainte de aplicarea unui strat de vopsea. Insa, cel mai important lucru este sa apelati la servicii de specialitate, respectiv la reparatii urgente ce pot fi efectuate de unul din mesterii nostri zugravi in Bucuresti.

Montare gresie si faianta in regim de urgenta

Atunci cand cauti urgent un zugrav, este clar ca stii deja ce amenajari vrei sa faci in casa, mai ales daca este nevoie de reparatii ce nu mai pot fi amanate. Printre cele mai cerute zugraveli interioare se numara montarea de faianta si gresie, in baie si bucatarie. In mod normal, astfel de lucrari au loc atunci cand:

 • Gresia si faianta prezinta urme de uzura, sunt crapate sau zgariate.
 • Vrei o schimbare moderna pentru baie si bucatarie.
 • Cand planuiesti o renovare completa a apartamentului proaspat cumparat.

Oricare ar fi proiectul tau, poti apela cu incredere la faiantarul nostru in Bucuresti, pentru montare de gresie si faianta in locuinta ta. Iar daca este nevoie si de zugraveli exterioare, asa cum sunt lucrarile la subsol sau scari de bloc, poti lua legatura cu echipa noastra. Nu mai este nevoie sa cauti urgent zugravi, suntem aici sa iti venim in ajutor.

Pot cere servicii de montaj de tapet?

Daca proiectele tale implica montajul de tapet in locuinta, echipa noastra de zugravi din Bucuresti iti pune la dispozitie serviciile de care ai nevoie. Totul incepe cu o evaluare initiala al camerelor unde se doreste schimbarea, iar daca exista deja un tapet, acesta se va demonta inainte de inceperea noii lucrari. De asemenea, odata dezlipit vechiul tapet, este nevoie de curatarea peretilor, precum si indreptarea lor, pentru ca noul tapet sa fie pus fara probleme. Asadar, un montaj de tapet necesita un anumit timp de lucru, insa cu ajutorul mesterilor nostri, totul va merge conform planurilor si proiectelor tale.

Repararea peretilor

Exista cazuri cand se cauta urgent zugravi pentru repararea peretilor unei locuinte, atunci cand acestia prezinta uzura destul de avansata. Cu timpul, si mai ales daca acestia nu au fost bine intretinuti, peretii pot dezvolta pete, se pot decolora si depune grasimi si praf. Astfel ca, este nevoie de o curatare temeinica a acestora, urmata de indreptarea lor, si vopsire. Piata de produse de renovare si amenajare a locuintei s-a dezvoltat destul de mult in ultimii ani, astfel ca, majoritatea vopselelor sunt pe baza de apa, se intind foarte usor pe perete si se usuca intr-un timp destul de scurt. Recomandarea este ca repararea peretilor sa se faca in anotimpul calduros, pentru ca acestia sa se poata zvanta rapid. Asadar, daca vrei servicii de zugravit in regim de urgenta, poti apela la specialistii nostri oricand doresti. Nu mai trebuie sa cauti urgent zugravi pentru ca te putem ajuta imediat ce ne povestesti planurile tale de renovare.

Zugraveli speciale

Zugraveala de tip Stucco, 3D sau cu vopsele metalice continua sa fie in tendinte. Locuintele de mari dimensiuni sunt cele carora li se potriveste cu precarede acest tip de zugraveala interioara. Mesterii nostri au experienta in acest tip de zugraveli, asa ca, nu ar strica sa ii contactezi pentru mai multe detalii.

Iata si cateva informatii interesante despre renovarea locuintelor la romani:

 • Conform unui studiu de specialitate, in jur de 75% dintre romani si-au renovat locuinta in anul 2021.
 • Doar 35% dintre romani prefera sa angajeze specialisti in zugraveli interioare si exterioare. Restul apeleaza la cunostinte si recomandari, potrivit aceluiasi studiu realizat pe un esantion reprezentativ de 501 respondenti.
 • Primul scop ce a stat la baza renovarilor de locuinte la romani in anul 2021 a fost reimprospatarea locuintelor si modernizarea lor.

Atunci cand cauti urgent zugravi, poti pune pe lista mesterii nostri in Bucuresti. Contacteaza-ne chiar astazi pentru a beneficia de ofertele noastre in materie de servicii de zugravit in Bucuresti. De asemenea, oferim servicii de zugravit in regim de urgenta.