Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

 

Articole

Zugraveala in 3D

Zugraveala in 3D

Daca in anii precedenti zugraveala 3D se facea cu ajutorul formelor geometrice, liniilor drepte, sabloanelor, a benzilor de mascare si a tehnicilor relativ rudimentare, astazi lucrurile sunt usor diferite pentru ca deja exista pe piata vopseluri 3D. Mesterii nostri zugravi din Bucuresti va pot spune care sunt trendurile actuale pentru zugraveala 3D si va pot oferi serviciile de care aveti nevoie. In plus, aflati preturile pentru renovarea unei locuinte de la echipa noastra de zugravi.

Cum se pregatesc peretii inainte de zugraveala 3D

Inainte de orice zugraveala sau renovare, un mester zugrav va trebui sa se ocupe de peretii incaperii. Acest lucru ofera o siguranta mult mai mare in ceea ce priveste calitatea lucrarii si rezultatul final. Iata cum vor fi refacuti peretii:

  • Gaurile din pereti vor fi astupate.
  • Nivelarea peretilor este importanta inainte de o zugraveala 3D.
  • Se pot construi pereti din gips carton daca doriti o schimbare de decor.
  • Cablurile electrice se pot ascunde in aceasta etapa de renovare.
  • Amorsarea peretilor este necesara inainte aplicarii vopselei.

Acestia sunt cativa pasi importanti in pregatirea peretilor inainte de o zugraveala 3DEchipa noastra de zugravi din Bucuresti va poate spune in detaliu ceea ce presupune etapa de pregatire a peretilor inainte de renovare.

Etapele zugravelii 3D – ce trebuie sa stiti

Daca v-ati decis pentru vopselele decorative 3D, atunci lucrurile se simplifica destul de mult. Imediat ce peretii sunt pregatiti si lasati sa respire pentru aproximativ 24 de ore, urmeaza decorarea lor cu vopsea speciala, cu textura diferita fata de cea obisnuita. Vopseaua realizata cu ajutorul tehnologiei 3D este superlavabila, vine in culori intense si modele indraznete si are o buna putere de acoperire. Efectul 3D se poate observa la cateva minute de la aplicarea vopselei pe perete, insa, nuantele si textura se observa complet dupa cateva ore. Mesterii nostri stiu ce prespune vopseaua 3D, cum functioneaza si cum se aplica aceasta. In plus, daca aveti un anumit model de zugraveala 3D in minte, puteti sta de vorba cu specialistii nostri.

Efecte 3D pe pereti

Formele geometrice sunt cele care dau efectele 3D, iar acestea se pot realiza cu ajutorul unor tehnici speciale. De exemplu, se pot folosi benzile de mascare si sabloanele speciale pentru a desena modelul 3D dorit. De cele mai multe ori se opteaza pentru realizarea zugravelii 3D pentru un singur perete, pentru a nu crea senzatia de oboseala vizuala, in cazul in care toata camera ar fi decorata astfel. Modelele geometrice pentru zugraveala 3D se gasesc pe internet sub diferite forme, asa ca nu ar trebui sa intampinati dificultati daca sunteti in pana de idei. In plus, puteti explica mesterilor nostri ideile pe care le aveti si apoi vedeti cum pot fi imbunatatite si aduse la viata.

Doriti sa faceti modificari in baie si bucatarie? Aveti la indemana ajutorul faiantarului nostru in Bucuresti, care va poate spune ce fel de materiale sunt necesare, ce design este actual si care sunt costurile pentru o asemenea lucrare. Intotdeauna se va tine cont de dorintele clientului, astfel ca proiectul sa se finalizeze conform asteptarilor. Va invitam, asadar, sa aflati toate informatiile despre acest tip de lucrare, despre manopera si preturi.

Zugravelile 3D sunt speciale

Renovarea unei locuinte nu inseamna doar zugraveala in sine, ci va puteti gandi si la cateva “artificii” de decor. Astfel ca o zugraveala 3D ar putea fi solutia ideala pentru o schimbare majora intr-o locuinta. Efectul de tridimensionalitate este cautat adesea de cei care vor o schimbare indrazneata a decorului casei. Este suficient sa schimbati aspectul unei camere de zi cu o astfel de zugraveala pentru a oferi un plus de contrast si nuanta pentru locuinta. Este chiar indicat si sugerat sa va limitati la o zugraveala 3D simpla, fara a implica toate camerele, pentru a oferi o identitate vizuala limitata. Zugravelile 3D sunt speciale si necesita tehnici pe masura, asa ca daca doriti mai multe informatii in aceasta directie, sunteti invitati sa stati de vorba cu echipa noastra de zugravi din Bucuresti.

De ce sa alegeti zugravii nostri din Bucuresti

Planurile de zugraveala pe care le aveti in minte sau pe hartie pot fi dezvoltate cu ajutorul unei echipe de profesionisti in domeniu. Aici intervine echipa noastra de zugravi din Bucuresti care va poate oferi suportul si serviciile necesare, in functie de nevoi si cerinte. Renovarea unei camere sau a intregii locuinte, servicii de zugraveli interioare sau exterioare, mici reparatii si finisaje, iata doar cateva dintre serviciile oferite de zugravii nostri profesionisti in Bucuresti. Cat despre renovarea la romani, iata cateva date statistice interesante:

  • Un studiu recent prezentat de wall-street.ro a scos la iveala faptul ca peste 40% dintre romani isi renoveaza locuintele o data la 5 ani.
  • Mai mult de 34% dintre romani isi planifica renovarea casei o data la 10 ani, potrivit aceluiasi studiu.
  • Peste 28% dintre intervievati au declarat ca livingul este prima camera pe care o au pe lista pentru renovare, urmata de dormitor.
  • In jur de 25% dintre participantii la studiu au declarat ca sunt interesati de renovari minore ce implica schimbarea culorii peretilor sau inlocuirea parchetului.

Doriti sa aflati mai multe detalii despre zugraveala 3D? Va invitam sa contactati echipa noastra de zugravi din Bucuresti.