Zugravi

Cum se aleg culorile pentru zugravelile interioare

Paleta de culori pentru zugravelile interioare se stabileste in functie de dorintele personale, insa, o echipa de zugravi in Bucuresti va poate spune exact care sunt culorile potrivite pentru camera si ce recomandari sunt necesare cu privire la materialele folosite. Culorile pentru zugravelile interioare pot fi alese si in functie de tendintele actuale, majoritatea stabilite de catre specialisti in domeniu. Va prezentam mai jos cateva informatii despre culorile pentru zugravelile interioare, pe care le puteti avea in vedere pentru urmatoarele renovari.

Ce trebuie sa faceti inainte de vopsirea camerelor

Zugravelile interioare implica mai multi pasi, mai ales daca ne referim la renovarea intregii case. Sunt cateva etape importante pe care zugravii nostri din Bucuresti vi le pot explica:

  1. Inainte de aplicarea vopselii, peretii trebuie indreptati, iar gaurile astupate.
  2. Daca este nevoie, se pot construi pereti din gips carton.
  3. In plus, cablurile electrice ar trebui ascunse in pereti atunci cand se incepe renovarea.
  4. Amorsa este apoi aplicata pe pereti dupa care se lasa cateva ora sa se usuce.
  5. Culorile alese se aplica pe pereti in functie de camere.


Alegerea culorilor – de ce trebuie sa tineti cont

In primul rand, trebuie sa stiti ca nu orice culoare se potriveste cu alta culoare. Combinatiile de albastru marin, gri deschis si teracota pot fi alese pentru anumiti pereti din casa. Efectul este cu siguranta unul special mai ales daca se aleg culorile inchise pentru partea de jos a peretelui. Iata propuneri de culori pentru diferite camere, amintind ca puteti alege culorile de zugraveli impreuna cu mesterii nostri:

Bucatariile – sunt probabil cele mai frecventate camere din locuinte, mai ales daca sunt mari si daca acolo se poate servi masa. Astfel, este foarte important sa alegeti culorile potrivite pentru zugravelile interioare, in special pentru bucatarie. De exemplu, nuantele de galben, in combinatie cu verde ofera o senzatie de prospetime, potrivita pentru o incapere asa cum este bucataria.

Dormitoarele – aranjamentele cromatice din culori pale precum roz somon, verde mar, crem, bej, in combinatie cu alb si verde mar sunt potrivite pentru astfel de incaperi. Culoarea alb sa ar trebui sa se regaseasca pe pereti in proportie de 90%.

Camerele de zi – aici, paletele de culori pentru zugraveli interioare sunt extrem de atractive. Puteti combina diferite tonuri de violet, lila si lavanda, cu auriu sau galben. Insertiile negre sau gri deschis pot fi considerate. Combinatiile de alb si negru sunt inca la moda, iar specialistii recomanda si tonurile fine de auriu.

Camera de dining – incaparile unde se serveste masa ar trebui sa fie speciale, iar paleta de culori pentru zugravelile de interior ar trebui sa fie pe masura. Va propunem tonuri de bej, azuriu si Bordeaux, cu mentiunea ca acelea inchise ar trebui sa stea la baza peretelui. Culorile precum maro-bronz, turcoaz deschis si portocaliu sters dau un aer retro acestor camere.

Nu este neaparata nevoie sa colorati toti peretii cu aceeasi culoare. Puteti fi inventiv si va puteti juca cu imaginatia cand vine vorba de paleta de culori pentru zugraveli interioare. Aici va poate ajuta si echipa noastra de zugravi din Bucuresti. Daca aveti nevoie de servicii de montare a tapetului sau a faiantei, mesterii nostri se pot ocupa in cel mai scurt timp.

Elemente de accent pe pereti

Se pot face si mici artificii, iar acestea tin in mare parte de vopsirea tocurilor ferestrelor. Tonurile de alb si gri se potrivesc cu cele de albastru, lavanda sau bronz. Puteti opta si pentru crem, insa trebuie sa aveti in vedere ca aceasta culoare se poate schimba in timp. Diversele detalii grafice sau bordurile aplicate ar trebui sa fie in tonuri deschise, daca peretii sunt inchisi la culoase. Astfel, puteti scoate in evidenta farmecul camerei renovate. 

Parerile sunt impartite in ceea ce priveste paleta de culori pentru zugravelile interioare, iar unii oameni pot considera ca tonurile de alb sunt cele mai simple alegeri. De multe ori, indrazneala de a folosi si culori tari va va multumi din punct de vedere vizual. Iata mai jos cateva detalii despre renovarile la romani:

  1. Romanii cu peste 3.000 de lei venit lunar sunt printre cei care au preferat sa isi renoveze locuinta pe timp de pandemie si stare de urgenta.
  2. In jur de 38% dintre romanii au preferat sa zugraveasca apartamentul, conform datelor oferite de businessmagazin.ro
  3. Dormitorul este pe primul loc cand vine vorba de renovarea unei incaperi.
  4. In jur de 35% dintre romani apeleaza la zugravi pentru renovarea locuintei.
  5. Piata de bricolaj in Romania valoreaza aproximativ 4 miliarde de euro.

Va ganditi la o schimbare de decor in apartament? Puteti pune pe lista baia si bucatarie pentru care veti avea nevoie de un faiantar in Bucuresti. Tendintele in aceasta directie propun culori precum alb, gri, crem sau combinatitii cu negru. Cat despre preturile pentru montarea gresiei si faiantei, acestea se stabilesc dupa dimensiunile incaperilor, timpul de executie, mana de lucru si experienta mesterului respectiv. Intrati in legatura cu noi si descoperiti serviciile noastre de zugravit.

Sunteti interesati de culori de zugraveli? Va invitam sa contactati echipa noastra de zugravi din Bucuresti si sa aflati mai multe informatii.