Zugravi

Cum se stabileste pretul pentru serviciile de montat faianta

Serviciile de montat faianta sunt oferite de echipa noastra de zugravi din Bucuresti care va poate ajuta si in ceea ce priveste preturile acestora. Totul incepe cu o scurta evaluare facuta de mesterii nostri, ca mai apoi sa fie stabilite detaliile legate de materialele de constructie (in acest caz, faianta), suprafata de renovat si preturile aferente. In plus, amintim ca echipa noastra va sta la dispozitie si pentru alte tipuri de renovari pentru locuinte, cum ar fi gletuirea, indreptarea sau tapetarea peretilor.

Criterii care stau la baza stabilirii pretului pentru montarea faiantei

De cele mai multe ori, persoanele care doresc sa renoveze baia si bucataria se gandesc sa schimbe atat faianta cat si gresia. Insa, daca este cazul doar de montarea sau schimbarea faiantei, atunci lucrurile se simplifica. Iata mai jos care sunt in mare criteriile pentru stabilirea unui pret corect pentru serviciile de montat faianta:

  1. In primul rand, zugravii nostri din Bucuresti vor cere informatii despre suprafata pe care trebuie montata faianta – preturile pot incepe de la 40 lei pe metru patrat.
  2. Daca este cazul pentru demontarea faiantei vechi, preturile incep de la 30-50 de lei pe metru patrat.
  3. Urmeaza alegerea noii faiante, impreuna cu echipa noastra de zugravi.
  4. Se mai adauga buget pentru alte finisaje, acolo unde este cazul.
  5. Bugetul total pentru montajul faiantei ar trebui sa se invarta in jurul sumei de 2.000 de lei.

Stabilirea bugetului pentru montarea faiantei se face de la inceput cand discutati cu echipa noastra de zugravi din Bucuresti. Nu ezitati sa ne contactati si sa aflati toate informatiile despre renovarea bucatariei si a baii. Tot noi va putem ajuta cu reparatii precum montarea izolatiei, placarea cu rigips, montare parchet si multe altele.

Cum se monteaza faianta?

Inainte de montarea placilor de faianta se va demonta cea existenta, daca este cazul. Altfel, zugravii vor pregati peretii si ii vor indrepta daca este cazul. Constructiile nu sunt mereu realizate in mod corespunzator, astfel ca, este posibil ca inainte de montajul faiantei sa fie nevoie de indreptarea peretilor. Fisurile sau gaurile in pereti trebuie acoperite inainte de aplicatea faiantei. Iata in cativa pasi cum se monteaza faianta:

  • Se acopera prizele cu bande si mansete de etansare.
  • Se amesteca adezivul de faianta, in functie de instructiunile oferite de furnizor, cu ajutorul unui amestecator special.
  • Se aplica amorsa pe pereti inainte de montajul faiantei.
  • Se alege suprafata de lucru peste care se aplica un strat de adeziv cu ajutorul unei gletiere. Se va aplica pe portiuni mici de perete.
  • Placarea cu faianta se va face intotdeauna de jos in sus, indiferent de formatul acesteia.
  • Decupajele din jurul toaletei se fac cu ajutorul unui polizor unghiular.
  • Masina de taiat faianta si gresie va ajuta la decuparea corecta si dreapta.

Acestia sunt doar cativa pasi importanti ce tin de montajul faiantei de baie si bucatarie. Mesterii nostri va pot explica in detaliu tot ceea ce presupune aplicarea faiantei pe perete. In plus, tot ei va vor spune cum se stabileste pretul pentru serviciile de montaj de gresiei si faiantei.

Ce costuri suplimentare puteti avea in vedere

Montarea faiantei si gresiei in baie este diferita fata de cea pentru bucatarie. Aici intervin o serie de factori ce tin de dorintele clientilor. De exemplu, sunt persoane care doresc realizarea unei cadite de dus din gresie si aici ne referim la partea de jos unde se afla si scurgerea. Daca exista deja o cada in baie, atunci este nevoie de cateva “artificii” pentru aplicarea faiantei in jurul acesteia,plus chitul special creat pentru suprafetele cu umiditate crescuta. 

Doriti sa renovati baia si bucataria si aveti nevoie de un faiantar in Bucuresti? Va sfatuim sa luati legatura cu echipa noastra de mesteri si sa descoperiti serviciile oferite. Aceste incaperi pot fi renovate in doar cateva zile, in functie de dimensiunile lor. Materialele pot fi alese de catre clienti, insa si mesterii nostri pot face recomandari, dupa o analiza a pietei si tendintelor in materie de reamenajare. Discutati, asadar, cu mesterii nostri pentru mai multe informatii.

Daca doriti montare de chiuveta si cada, odata cu aplicarea faiantei si/sau gresiei, atunci costurile se schimba. In orice caz, este bine sa discutati cu mesterii nostri faiantari, sa le aratati planul de renovare, dupa care sa intocmiti bugetul necesar. Este bine de stiut ca orice lucrare sau modificare trebuie stabilita inca de la bun inceput cu echipa noastra de zugravi. Ei vor fi in masura sa va spuna daca este cazul si de alte constructii sau renovari, in functie de evaluarea incaperilor.

Iata mai jos si cateva informatii despre renovarea la romani, conform businessmagazin.ro:

  1. Romanii tind sa renoveze locuinta o data la aproximativ 10 ani, conform statisticilor.
  2. Peste 35% dintre romani prefera sa apeleze la specialisti si mesteri in domeniu.
  3. Romani aloca in jur de 2.000 de lei pentru renovarea unei incaperi.
  4. In contextul pandemiei, multi dintre romani au ales anul acesta sa renoveze locuinta si sa foloseasca bugetul alocat vacantei.

Stabilirea pretului pentru serviciile de montat faianta si gresie se face impreuna cu echipa noastra de zugravi din Bucuresti. Afalti toate detaliile daca ne contactati telefonic sau pe mail.