Zugravi

Servicii de renovare a apartamentelor

Daca va intereseaza renovarea unui apartament si doriti sa aflati care sunt preturile estimative, puteti lua legatura cu mesterii nostri zugravi in Bucuresti. Renovarea de apartament de 2 camere, de exemplu, poate dura in jur de doua saptamani, in functie de lucrarile necesare, insa mai multe detalii aflati de la mesterii nostri. In randurile urmatoare puteti descoperi cateva informatii despre serviciile de renovare de care puteti beneficia pentru locuinta dumneavoastra.

Repararea si indreptarea peretilor

Probabil primele aspecte verificate de un zugrav cu experienta cand este contractat pentru o renovare de apartament sunt peretii. Acestia se pot strica in timp, iar cum structura este importanta pentru o locuinta, este necesara si o mentenanta pe masura. Iata ce lucrari se pot face:

Astfel, odata indreptati peretii, se poate trece si la alte lucrari de amenajare si renovare in casa. Contacteaza firma noastra de renovari de apartamente pentru mai multe informatii despre serviciile oferite.

Inlocuirea gresiei si faiantei

Sunteti in cautarea unei firme de renovare de apartament in Bucuresti pentru schimbarea gresiei si faiantei din locuinta? Zugravii nostri va stau la dispozitie cu asemenea servicii si va pot oferi un pret concret pentru lucrarea respectiva. Daca nu a mai fost montata gresie si faianta in baie si bucatarie, atunci lucrarea va dura mult mai putin, in comparatie cu inlocuirea acestora.

Pentru manopera din urma este nevoie de dezlipirea sau demontarea gresiei si faiantei, urmand ca apoi sa se treaca la repararea si indreptarea peretilor. O firma de renovare de apartament stie care sunt pasii in acest tip de lucrare, iar mesterii nostri va pot oferi informatiile necesare.

Repararea sau montarea glafurilor

Daca doriti o renovare de apartament de 2 camere, ar putea sa va intereseze si montarea sau repararea glafurilor. Acestea se pot monta la interior, dar si la exterior, cu ajutorul siliconului pe post de adeziv. Rolul lor este important pentru o fereasta, nu doar estetic, ci si functional pentru ca nu permite intrarea apei de ploaie in casa. O firma de renovare de apartament va poate fi de ajutor in acest demers.

Montarea parchetului

Tot in atentia noastra intra si montarea parchetului in locuinta. In functie de cum se prezinta camerele respective, fie ca este apartament nou sau utilizat deja, parchetul se va monta dupa scoaterea celui vechi. Aceasta lucrare se numara printre serviciile oferite de firma noastra de renovare de apartament de 2 camere in Bucuresti.

Reparatii de tavan

Planul de renovare de apartament poate include si repararea tavanului. Daca locuinta este veche si nu exista alt etaj deasupra, este posibil ca infiltratiile de apa sa isi fi facut aparitia in timp, ceea ce nu poate decat sa afecteze tavanul respectiv. Puteti lua legatura cu firma noastra de renovare de apartament pentru a afla cat mai multe informatii despre acest tip de lucrare.

Zugraveli decorative

O renovare de apartament poate include si zugraveala decorativa. Aceasta se poate efectua odata ce peretii si tavanul sunt deja reparati si indreptati. Va puteti indrepta atentia catre zugraveli de tip Stucco sau 3D pentru un efect scontat.

Iata si cateva date statistice despre renovarea de apartament la romani:

  • In medie, romanii tind sa isi renoveze casa o data la 10 ani.
  • Zugravitul s-a numarat printre preferintele romanilor, in 2022, in proportie de 86% potrivit unui studiu.

Doriti o renovare de apartament de 2 camere? Nu ezitati sa contactati echipa noastra de zugravi in Bucuresti si sa descoperiti serviciile oferite de firma noastra de renovari de apartamente.