Zugravi

Zugraveli pentru scari de bloc

Zugravitul scarilor de bloc se poate realiza in functie de deciziile asociatiilor de locatari, fie o data pe an, fie mai rar, o data la zece ani. Starea scarilor de bloc si micile reparatii sunt cele care dau semnalul de renovare a acestora. Daca sunteti interesati de astfel de servicii puteti discuta cu echipa noastra de mesteri zugravi din Bucuresti. Pe langa experienta in domeniu, ne bazam si pe lucrarile de calitate, fie ca este vorba de renovarile de interior sau de cele de exterior.

Ce fel de renovari pot fi realizate la o scara de bloc

In functie de problemele aparute, mesterii nostri vor putea stabili, de comun acord cu asociatiile de proprietati, ce fel de reparatii sunt necesare. Chiar daca la prima vedere veti putea crede ca este nevoie doar de “o mana de lavabila”, lucrurile ar putea sta total diferit. Iata ce fel de servicii de zugravit de scari de bloc ar putea sa va intereseze:

  1. Curatarea si repararea peretilor – In timp, peretii pot capata o alta culoare, se pot deteriora si chiar mucegai. Orice lucrare de renovare incepe cu decopertarea peretilor, ca mai apoi sa fie reparati.
  2. Montare de gresie si faianta – Scoaterea placilor vechi se va face inainte de curatarea peretilor. Urmeaza montarea gresiei si faiantei, daca acest lucru este agreat cu asociatia blocului respectiv.
  3. Finisajul cu glet – Aceasta etapa are loc dupa curatarea si repararea peretilor. Gletul ajuta la indreptarea lor inainte de vopsire.
  4. Amorsarea si vopsirea peretilor – Zugravitul unei scari de bloc presupune aceleasi etape ca pentru un apartament. Asadar, dupa pasii mentionati mai sus, urmeaza amorsarea si vopsirea peretilor scarii de bloc. In mod obisnuit, culoarea alba este cea aleasa pentru aceasta etapa.

Serviciile mentionate mai sus fac parte din zugravitul unei scari de bloc si pot fi oferite de echipa noastra de zugravi din Bucuresti. Daca va intrebati cat costa o asemenea lucrare de renovare, pretul se stabileste in functie de metri patrati ai scarii respective, mana de lucru, materiale si desigur, bugetul alocat de catre asociatie.

Se poate renova si subsolul?

Sigur ca da, reparatiile si renovarea unei scari de bloc poate implica si subsolul acesteia. Este esential de mentionat ca unele subsoluri necesita si alte lucrari de amenajare precum inlocuirea gurilor de aerisire, reabilitare termica si sanitara, montarea gresiei si inlocuirea usilor. In mod obisnuit, asociatiile de proprietari au in vedere si serviciile de deratizare si dezinsectie inainte de zugravitul subsolului, insa acestea vin cu preturi separate.

Daca aveti nevoie de serviciile unui faiantar in Bucuresti, va sfatuim sa luati legatura cu echipa noastra de zugravi. Puteti prezenta planurile si proiectele dumneavoastra, ca mai apoi sa aflati costurile implicate. Manopera, dimensiunea camerei, timoul de executie si materialele folosite sunt cateva dintre aspectele de care se tin cont atunci cand se stabilesc preturile pentru montarea gresiei si faiantei.

Ce alte servicii mai pot fi oferite pentru renovarea scarilor de bloc?

Pe langa repararea si vopsirea peretilor unei scari de bloc, ar putea sa va intereseze si vopsirea balustradelor, montarea glafurilor sau realizarea unor spatii de depozitare. Acestea din urma se pot face cu ajutorul materialelor simple si rezistente asa cum este rigipsul. Insa este important sa mentionati de la bun inceput daca va intereseaza si alte reparatii sau servicii, pentru a putea sti exact care sunt costurile aferente.

De ce sa alegeti serviciile zugravilor nostri

Echipa noastra a dus la bun sfarsit o serie de proiecte de renovare, inclusiv zugravit de scari de bloc. Ne bazam pe experienta si profesionalism atunci cand oferim serviciile noastre, fie ca vorbim de mici reparatii in casa, astuparea gaurilor din pereti, zugraveli de interior pentru apartamente, acoperirea petelor, renovare dupa inundatii, de exemplu. Asadar, mesterii nostri sunt gata sa ofere exact serviciile de care aveti nevoie, nu inainte de a discuta cu dumneavoastra planurile si bugetele necesare.

Date statistice despre renovarile la romani

Potrivit datelor statistice oferite de INS (Institutul National de Statistica) si preluate de Businessmagazin.ro, proprietarii romani tind sa isi renoveze locuintele o data la zece ani. In timp ce 30% dintre cei intervievati au in plan recompartimentarea apartamentului, alti 69% au declarat ca se inspira din mediul online pentru renovarile moderne. Iata si alte dat statistice interesante:

  • In jur de 35% dintre respondenti au mentionat ca apeleaza la mesteri zugravi pentru renovarea locuintei.
  • Aproximativ 20% dintre romani prefera sa apeleze la serviciile unei firme care se ocupa cu zugraveli si reamenajari de locuinte.
  • Bugetul alocat pentru amenajarile interioare, este, potrivit studiului, in jur de 1.500-2.000 de lei.

Cei interesati de zugravit de scari de bloc pot contacta zugravii nostri din Bucuresti pentru servicii de calitate si preturi pe masura.